aptauja -

About  

Previous Entry 7. Mar 2008 @ 10:31 Next Entry
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]lennay
Date: 7. Marts 2008 - 12:43
(Link)
tieši tā, Ciba nav valsts iestāde un tu - tās darbinieks, un tev nav pienākums sniegt atbildi uz komūnā uzdotajiem jautājumiem, pat ja jūties gana kompetents tādu sniegt un cilvēkam palīdzēt. tu esi absolūti brīvs/-a izvēlies nepalīdzēt tāpēc vien, ka jautājuma formulējums tevī vieš histērijas lēkmi. tīra brīvprātība: gribi - palīdzi, negribi - nepalīdzi. jautājums - atbilde. komentos raksti atbildi uz jautājumu vai neraksti neko.
[User Picture Icon]
From:[info]ziemelji
Date: 7. Marts 2008 - 13:17
(Link)
Komenti netraucē un pats jautātājs vainīgs, ja neprot uzdot jautājumu, pārlasi vēlreiz šito - Ja katram nepreizam un stulbam jautājumam atbilžu vietā ir kaudze komentāru, kuros 100.reizi skaidri&gaiši paskaidrots, ka vajag prast uzdot jautājumu, tad kāda velna pēc NĀKAMAIS stulbā jautājuma uzdevējs nejēdz saņemties un uzdot savu jautājumu pa-rei-zi?!?!
Tas ir dikti muļķīgi, zinot, kāda pēdējā laikā ir attieksme pret muļķiem, turpināt rakstīt un uzdot jautājumus ar tiem -vai kāds nezina-? Lai tač' reiz iemācās, ja simtsreiz aprunāta tā tēma...omg -
Ne jau komenti traucē, bet gan debīli uzdotie jautājumi, kuri ir iepīti starp normāliem jautājumiem+piesārņo friendlisti! Komentārus var arī nelasīt, bet jautājumu listē (nepareizi uzdotu, SIMTO REIZI PĒC KĀRTAS) gan nevar nepamanīt. Žēl, ja starp normāliem jautājumiem, uz kuriem var atbildēt+palīdzēt, iepinas tie neizglītotie muļķi.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba