aptauja -

About  

Previous Entry 7. Mar 2008 @ 10:31 Next Entry
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]ziemelji
Date: 7. Marts 2008 - 12:03
(Link)
wtf, ko tu tur runā? SVIESTA CIBA NAV valsts iestāde vai tml!!! Tā taču ir ciba, sviesta ciba! Man persōnīgi riebjas, ja Mana frindliste ir piesārņota ar idiotiski uzdotiem jautājumiem.
Ja katram nepreizam un stulbam jautājumam atbilžu vietā ir kaudze komentāru, kuros 100.reizi skaidri&gaiši paskaidrots, ka vajag prast uzdot jautājumu, tad kāda velna pēc NĀKAMAIS stulbā jautājuma uzdevējs nejēdz saņemties un uzdot savu jautājumu pa-rei-zi?!?!
Tas ir dikti muļķīgi, zinot, kāda pēdējā laikā ir attieksme pret muļķiem, turpināt rakstīt un uzdot jautājumus ar tiem -vai kāds nezina-? Lai tač' reiz iemācās, ja simtsreiz aprunāta tā tēma...omg!
[User Picture Icon]
From:[info]lennay
Date: 7. Marts 2008 - 12:43
(Link)
tieši tā, Ciba nav valsts iestāde un tu - tās darbinieks, un tev nav pienākums sniegt atbildi uz komūnā uzdotajiem jautājumiem, pat ja jūties gana kompetents tādu sniegt un cilvēkam palīdzēt. tu esi absolūti brīvs/-a izvēlies nepalīdzēt tāpēc vien, ka jautājuma formulējums tevī vieš histērijas lēkmi. tīra brīvprātība: gribi - palīdzi, negribi - nepalīdzi. jautājums - atbilde. komentos raksti atbildi uz jautājumu vai neraksti neko.
[User Picture Icon]
From:[info]ziemelji
Date: 7. Marts 2008 - 13:17
(Link)
Komenti netraucē un pats jautātājs vainīgs, ja neprot uzdot jautājumu, pārlasi vēlreiz šito - Ja katram nepreizam un stulbam jautājumam atbilžu vietā ir kaudze komentāru, kuros 100.reizi skaidri&gaiši paskaidrots, ka vajag prast uzdot jautājumu, tad kāda velna pēc NĀKAMAIS stulbā jautājuma uzdevējs nejēdz saņemties un uzdot savu jautājumu pa-rei-zi?!?!
Tas ir dikti muļķīgi, zinot, kāda pēdējā laikā ir attieksme pret muļķiem, turpināt rakstīt un uzdot jautājumus ar tiem -vai kāds nezina-? Lai tač' reiz iemācās, ja simtsreiz aprunāta tā tēma...omg -
Ne jau komenti traucē, bet gan debīli uzdotie jautājumi, kuri ir iepīti starp normāliem jautājumiem+piesārņo friendlisti! Komentārus var arī nelasīt, bet jautājumu listē (nepareizi uzdotu, SIMTO REIZI PĒC KĀRTAS) gan nevar nepamanīt. Žēl, ja starp normāliem jautājumiem, uz kuriem var atbildēt+palīdzēt, iepinas tie neizglītotie muļķi.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba