aptauja -

About  

Previous Entry 14. Jan 2008 @ 12:20 Next Entry
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]krii
Date: 14. Janvāris 2008 - 16:21
(Link)
Nu, ja man kāds vīrietis atzīsies, ka neprot un negrib skrūvēt, es viņu neuzskatīšu par mazāk vīrišķīgu. Tāpat kā neuzskatu, ka līdz ar šmorēšanas iemaņām man būtu pievienojies par kādu gramu vairāk sievišķības.

Varbūt pie vainas ir manas bērnības traumas - nekas neriebās tik ļoti kā pamatojums - "Tev tas ir jādara/jāmāk, JO TU ESI MEITENE!"

Un arī šobrīd - es gatavoju salātus un sautējumus, tāpēc, ka man 34 gadu vecumā tas pēkšņi iepatikās, nevis tāpēc, ka man ir olnīcas. Un, ja man iepatiksies automehānika, tam arī nebūs nekāda sakara ar manu dzimumu vai seksuālo orientāciju.
[User Picture Icon]
From:[info]antuanete
Date: 14. Janvāris 2008 - 16:37
(Link)
Protams, Tev pa lielākajai daļai ir taisnība, es tikai gribēju atzīmēt, ka alternatīva "var izsaukt meistaru" ne vienmēr ir jēdzīga, ja tiek par šādiem jautājumiem diskutēts.
Man kaut kā tādas psihotraumas nav, toties ir nostiprinājies priekšstats, ka ir darbi, kuri labāk padodas vīriešiem, un ir darbi, kuri labāk padodas sievietēm (jo darbu dalīšana mūsu mājās vienmēr bijusi ļoti izteikta), un kopdzīves kvalitāte tikai iegūst, ja sadzīves jautājumus iespējams atrisināt pašu spēkiem.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba