anime
anime
::.::

Decembris 2007
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Hei. Ar kaunu nākas atzīt,ka tikai nesen man pārgāja psiholoģiskais riebums pret 3d animēm un šajā sakarībā es noskatījos Final Fantasy VII, mani tas iespaidoja tik dziļi, ka pat biju gatava jebkur dabūt to spēli, protams, nedabūju, bet vēlējos uzzināt, vai kāds ir spēlējis un cik jaudīgs kompis ir nepieciešams.
Vēl es iesaku noskatīties Silence - Delirium (Anime video fan) mūzikas klipiņu, par pamatu ir ņemti kadri no Final Fantasy VIII,kas arī bija viens no katalizatoriem,lai es pārkāptu pāri šai robežai. Tēli ir tik glīti,ka raudāt un iemīlēties var. Varbūt ir vēl kas tāds,kas noteikti ir jāredz?

Mūzika: Wonderful Days - Hellen's Song
Comments


Spēle ir ļoti veca, 1998 IMHO, un ražota pati tika daudzus gadus... līdz ar to, prasības pret datoru tai ir absolūti nenozīmīgas (ja neskaita diska vietu - ap gigabaitu) - nu un grafika, protams, arī tāda... old- skūl poligoni, kas spēles filmiņu starspēlēs transformējas mazliet labākos old-skūl poligoni (lai gan - jo tuvāk spēles beigām, jo labāki. Ja pagūglēsi, iespējams daudzus not iem atradīsi).

Spēle bija paredzēta PlayStation - bet nu DC ir atrodams viss smuki sapakots spēlēšanai arī uz PC. Ja tev netraucē grafika.. Stāsts jau, protams, fantastisks.

Baumo, ka spēlei būs rimeiks uz PS3, ar mūsdienām atbilstošu grafiku. No vienas puses - baumoja, ka būs arī PS2 (kas nenotika). No otras - nu... šur un tur jau pat tiek piedāvāta preorder iespēja, par iznākšanas datumu minot šī gada decembri.

Vēl ir - FF VII: Dirge of Cerberus (ar Vinsentu Valentainu galvenajā lomā, Sefirots - epizodiski). Play Station II, nezinu vai jau ir iznācis, vai kaut kad tūlīt iznāks. Par notikumiem pēc filmas.
FF VII : Before Crisis - Mass Multiplayer kaut kas, mobilajiem telefoniem, tikai Japānā, nezinu vai joprojām turpinās. Par notikumiem vēl pirms tiem, kas spēlē figurē kā 'pirms pieciem gadiem' - vienvārdsakot, kad Sefirots vēl ir labais.

FF VII: Crisis Core. Par to principā nav zināms vispār nekas, izņemot nosaukumu.

Super! Liels paldies par plašo izklāstu, centīšos tad dc++ pačekot ar to spēlīti..

varbūt vari ieteikt arī kādu animi?

Vienkārši pati anime sāku skatīties tieši FF7:AC iespaidā. Vēl ir arī ne-3d daļa, Final Fantasy VII: Last Order, kas apstāsta daļu no spēles notikumiem, gan mazliet atšķirīgi, nekā spēlē.
Tā kā par FF7 ta pastāstīšu daudz... ar anime būs sliktāk.

No anime - a kas ir redzēts, kas no redzētā paticis?
Tā, neko nezinot(gribi ko nopietnu, vai labāk ko nenopietnāku, šausmīgāku, vai mierīgāku) - gandrīz universāls - Full Metal Alchemist. (seriāls nevis filma. Kaut vai pirmās pāris sērijas sākumā paskaties, lietojamas arī bez turpinājuma. Filma stāsta kvalitātē atpaliek par pārsimt kilometriem).

Daudziem patīk Cowboy Bebop (vienalga, seriāls vai filma. Ja seriāls, tad praktiski jebkura sērija, ja vien tā nav pēdējā vai tiešs turpinājums kādai citai (nu ir tur dažas vairākdaļīgas. Ja gribi secībā, seriāls ir vispirms)

Par pārējo - nu kaut kad atpakaļ savā cibā sarakstiņu taisīju (http://klab.lv/users/crescendo/131000.html#cutid1 )
Vēlāk šis tas ir redzēts, bet nekas tāds īsti rekomendējams vairs ne.

ja vēl precīzāk, tad sākumā Cowboy Bebop seriāls līdz kādai 15 sērijai, ta filma, un tad tālāk atlikušās seriāla sērijas ^_^

Ou. Es jau brīnījos, ka tā dīvaini sanāk... - bet nu vispār vispirms filmu noskatījos, tikai pēc tam seriālu. Milzīgas nozīmes tai secībai tiešām nav :P

3d no tajā sarakstā esošā gan nekas nebūs. daudz daudz 3d (foniem) ir Wonderful Days, bet tai nepieciešams kinozāles ekrāns.

Daudz 3d ir Ghost in the Shell: Innocence - tā ir arī ļoti, ļoti, laba filma, bet nederēs, ja nepatīk tematika/nepatīk lasīt titrus. DC atradīsi bez grūtībām.

Animatrix: Last flight of Osiris ir tīrs 3d, bet nav īpaši garš. 3d vai tik nepiešķīra tie paši, kas Advent Chidlren - bet, protams, Osiriss ir vecāks, ar no tā izrietošajām sekām. Final Fantasy: The Spirits Within ir vēl vecāks un uzreiz pēc Advent Children tas vecums pārāk kritīs acīs. (Nē, sižetam saistība ir varbūt tīri idejiski - tā pat nav pati pasaule)

FFVII filmas 3d kvalitātē visticamāk pagaidām neatradīsi neko.

Nu jā, man ir tā,ka esmu redzējusi ne 3d.. mana mīļākā ir nekojiru soup..monoko hime un pārējās studio ghibli. ghibli dažus gadus atpakaļ bija mans lielākais favorīts, bet nu interese par animi ir atdzimusi, tieši 3d virzienā..the boy who saw the wind tiko ienāca prātā:)

eee.. tās animes ko tu nosauci nav 3d. Cik saprotu, ta 3D=CG.
Vēl kur var pamielot ar acis ar CG, tas ir Appleseed. Varbūt sižets nav tik izcils, bet man patīk grafika.

Jā, Wonderful Days esmu redzējusi, ļoti patika:)

Man prieks :)

Daudziem nepatīk (bet tā nu reiz ir viņu problēma).

no 3D iesaku vēl 34min īsu un jauku filmiņu- Hanare Toride no Yonna

Hei, liels paldies, bet vai vari arī dot kādus mājienus, kā man atrast to animīti?:)

tāds dumjš jautājums jau būs, bet - kas ir torrentus un ko ar tiem dara? es labuprāt sāktu tos lietot:)

uhh.. tevi nekur nevar atrast mirc,skype,msn?

bet nu centiishos apskaidrot pa punktiem:
1. Spiezham te un novelkam
2. Uzinstalējam
3. Ja ko prasa, spiežam Yes.
4. Tagad spiežam te
5. Ja ko prasa, spiežam Yes ^_^. Ja prasa, izvēlies kāds tev ātrums un spied ok.
6. Redzēsi ka var norādīt ceļu kur saglabāt.
7. Norādam ceļu un spiežam ok.
8. Gaidam kad novilksies ^_^

skype: my.soniya
es tā domāju,ka tā vajadzētu atrast:)
mēģināšu tūdaļ Tavu pamācību

Personiigi es ieteiktu dabut GameBoy Advance emulatoru kautkur un attieciigi arii gameboy final fantasy tur kautkaadu vienu speeliiti..diemzheel konkreeti vairs nosaukumu neatceros, bet atceros, ka tas man patika labaak par PS versiju:) Protams, tas atkal ir, ja nav iebildumu pret grafiku, bet ir svariigi tas, cik speele pati par sevi ir interesanta.

Uz gameboy advance ir Final Fantasy tactics... kas ir pailga un 4akariiga speele. Veel ir rimeiki I, II, III, IV, V un VI daļai, kas ir grafiskais craps. Vieniigais kur ir kkāds sižets, labāks par mario ir VI. To *mozh* vēl var spēlēt (man gan apnika es dabūju oriģinālo NES (vai SNES hvz) US versiju kopaa er emulatoru... bet taada grafika muusdienaam :( )

Final fantasy VII ir visai veca speele. Uz PlayStation. Jaa vienkārši PlayStation(1/vecais). Izlaista 1997 gadā, 31 janvārī (gandrīz 10 gadi). Portēta uz PC 1998 gada 31 maijā. Tas jau bija savs laiks. Līdz mūsdienām šī spēle jau ir ļooooti veca. Ja tu gribi redzēt to kas bija filmā - nekā tāda tur nebūs. Ja tev interesē sižets... protams - pēc filmas daudzi atgriezās pie vecās lietas un novilka uz datoriem (loģiski atkal izplatījās pirātiskās kopijas). Tagad pieejams 2 veidos. Oficiālie (tjipa) disku ISO (Install disks + 3 pārējie) vai 1 DVD diska ISO (Ultima edition). Man pašam ir otrais. Speele uz XP gļuko. Standarta versija knapi zin kas ir videokarte. Skaņa ir midi(Telefonā tas pats). Balsis nav. Bez pamatīgas tweakošanas tu varēsi maksimums spēlēt uz 640X480 bez 3D paātrinājuma. Protams tik vecai spēlei tas ir pofig - viņa domāta laist bez paātrinājuma, tomēr izskatās sūdīgi.
Pēc kā es tiecos - ir padarīt spēli daudzmaz spēlējamu. Es lasīju kādā forumā ka vienam vai pāris cilvēkiem izdevies šo palaist uz 1600X1200 ar 3D paātrinājumu, 16X Anti-Aliasing, 4X Anisotropic filtering - bez gļukiem, viss strādā, uzlaboti (tweakoti 3D modeļi un mp3 skaņa). Es pat dzirdēju ka entuzjasti pārtaisot tekstūras. Lūk tad jau varētu arī spēlēt. :)