anime
anime
::.::
Decembris 2007
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31


Spēle ir ļoti veca, 1998 IMHO, un ražota pati tika daudzus gadus... līdz ar to, prasības pret datoru tai ir absolūti nenozīmīgas (ja neskaita diska vietu - ap gigabaitu) - nu un grafika, protams, arī tāda... old- skūl poligoni, kas spēles filmiņu starspēlēs transformējas mazliet labākos old-skūl poligoni (lai gan - jo tuvāk spēles beigām, jo labāki. Ja pagūglēsi, iespējams daudzus not iem atradīsi).

Spēle bija paredzēta PlayStation - bet nu DC ir atrodams viss smuki sapakots spēlēšanai arī uz PC. Ja tev netraucē grafika.. Stāsts jau, protams, fantastisks.

Baumo, ka spēlei būs rimeiks uz PS3, ar mūsdienām atbilstošu grafiku. No vienas puses - baumoja, ka būs arī PS2 (kas nenotika). No otras - nu... šur un tur jau pat tiek piedāvāta preorder iespēja, par iznākšanas datumu minot šī gada decembri.

Vēl ir - FF VII: Dirge of Cerberus (ar Vinsentu Valentainu galvenajā lomā, Sefirots - epizodiski). Play Station II, nezinu vai jau ir iznācis, vai kaut kad tūlīt iznāks. Par notikumiem pēc filmas.
FF VII : Before Crisis - Mass Multiplayer kaut kas, mobilajiem telefoniem, tikai Japānā, nezinu vai joprojām turpinās. Par notikumiem vēl pirms tiem, kas spēlē figurē kā 'pirms pieciem gadiem' - vienvārdsakot, kad Sefirots vēl ir labais.

FF VII: Crisis Core. Par to principā nav zināms vispār nekas, izņemot nosaukumu.

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.