bārs |
bārs | Aug. 11th, 2004 @ 01:27 pm |
---|
rums, konjaks, kalvadoss, tekila, sarkans un balts viins, absints, slivovica, zjubrovka, shnjabis, kaada nastoika (ogu), shampanietis (dzirkstoshais viins, ja buusiim preciizi), kaads krema likjieris un gan jau veel kas, ko izdotos ieraudziit un iekaarot. vienvaardsakot- visaam gaumeem un noskanjojumiem.
oho, tas jau izklausās pēc divdurvju skapja krājumiem, nevis neliela mājas bāra:)))
:) ja godiigi, tas ir reaali eksisteejosh maajas baars. un satilpst viss vienaa (graamat)plauktaa.
ak jaa, un protams, melnais balzaams un kahula un contreau. tikai melnais balzaams ilgi nekad neturaas.
iespaidīgi, klausies!:))ar ko lieto kahlua?
vai ar kafiju nav slikti (klaat lejot)
No kā taisa kalvadosu? pēc kā viņš garšo?
tautaa jamo meedz deeveet par aabolu brendiju. garsha ir samtaini maiga, bet ne salkana vai paaraak stipra (dzeeriens tomeer taa ap 40). pilniigi noteikti pagarshoshanai iesaku kaadu labaak notureetu, liidz ar to arii daargaaku kalvadosu. jo leetaas "padjobkas" var tikai izpurgaat visu prieku par dzeeriena buutiibu.
ps. kaa amsterdamaa gaaja?
amsterdama gāja labumā!!!! sēni gan neapēdām, bet gan jau. noteikti brauksim atkal turp :) atceļā, kad bijām jau Vācijā, viens nīderlandietis piedāvāja aizvest līdz Parīzei, parādīt pilsētu uz viņa rēķina un pēc tam aizvest līdz Rīgai :) bet mēs bijām jau pārāk noguruši, lai brauktu. tagad gan mazliet žēl, ka neaizbraucām.
varbūt tu vari ieteikt kādu konkrētu īpaši garšīgi kalvadosu?
gruuti buus. parasti tos peerku tax-free veikalos, jo manupraat sheit cenas ir nesameeriigas/vismaz noteikti taadas, ko nevaru atljauties. parasti ieksh tax-free kaadas 2-3 markas tik ir, tad njemu to, kursh ilgaak notureets.
|
|
Top of Page |
Powered by Sviesta Ciba |