|
| Aug. 5th, 2004 @ 11:01 am |
---|
izglītojiet neizglītoto: kāda atšķirība ir starp īru un skotu viskiju? ar ko viskiju vislabāk dzert? nezinu, vai ir pieļaujama kombinācija viskijs+Schweppes ginger ale+ledus, bet man ļoti garšo. |
From: | lapsa |
Date: |
August 5th, 2004 - 11:17 am |
|
|
|
(Link) |
|
baa - visiitis tiirs vislabaak garsho :)
|
From: | munky |
Date: |
August 5th, 2004 - 11:20 am |
|
|
|
(Link) |
|
whiskijs tikai tiirs...
atskjiriiba kaada nezinu.. garshas zinjaa.. smarzhas.. nekada savaadaaka nevar but
From: | lapsa |
Date: |
August 5th, 2004 - 11:29 am |
|
|
|
(Link) |
|
vo vo
|
From: | kakjux |
Date: |
August 5th, 2004 - 11:32 am |
|
|
|
(Link) |
|
visi jau neprot novērtēt viskija garšu.
|
From: | kakjux |
Date: |
August 5th, 2004 - 11:20 am |
|
|
|
(Link) |
|
nu, var jau ar ābolu sulu arī. citi dzer ar kolu. citi - tā kā tu.
iiru un skotu viskijs atskiraas ar to, ka vienam no vinjiem i asaaka garsha.. ;o) bet vispaar gana labi i gan colu klaat jaukt.. gan Swepsu (ko biezi agraak dariiju) gan citronu sulu.. ieksaa iet labi ;o)) bet vislabaak i tiiraa veidaa.. tad var izbaudiit garsu.. un labaak i izjuutama vinja peecgarsha.. ;o) nju cik ciuveeku tk viedoklu ;o)
|
From: | jack |
Date: |
August 5th, 2004 - 12:59 pm |
|
|
|
(Link) |
|
garša un izstrādes tehnoloģija. Piemēram Burbonus (USA) dzen no kukurūzas. Citus īrus no kaut kādiem viegli dedzinātiem graudiem (tapēc karameļu garša) un skočus hvz. varbūt arī kļūdos. Bet vienu saku skaidri - jaukt visīti... tas stulbi. Tad jau lētāk nopirkt bonapartu
thanks visiem par izsmeļošu skaidrojumu:)
kādu visīti vari ieteikt tu? 10ls robežās
hmm hvz kam jauta.. bet vispar skatoties kaac tev patiik... assu garsu *Skotu visiits) or IIru.. ( ar maigaaku garshu) vispaar jau labs i Jamsons un Tullamors.. tie i no Iiru..
From: | affair |
Date: |
August 5th, 2004 - 02:24 pm |
|
|
|
(Link) |
|
Tulamoore nav 10 Ls robežās... :\
|
From: | puika |
Date: |
August 5th, 2004 - 10:38 pm |
|
|
|
(Link) |
|
neiznu, es dodu priekšroku tikai vikijam, tīram, bez sajaukuma. Citrezi, kuri ir ļoti reti izņēmumi, pieleju klā tkolu un pielieku klāt ledu.
ar ginger ale parasti jauc burbonus. tradicionaalais kokch ir "4 roses" + ginger ale + ledus.
From: | (Anonymous) |
Date: |
August 12th, 2004 - 04:15 pm |
|
|
|
(Link) |
|
garshas zinjaa skotu viskijs ir "asaaks" - dazhas skotu zortes, manupraat, garsho peec omamas sirdsklapju zaaleem :( pasham labaat patiik iiru ... tas pats tulamors, jameson maxsaa abi vienaadi 0.7 ~ 10-11LS ...
kombinaaciju ar viskijs+ shvepsi + ledus + neliela citroninja shkeeliite izmantoju "viskiju kuri iisti neiet pie duushas" izdzershanai (gadaas iepirkt nepaziistamas markas 0.7 buteli un neiet pie sirds tiiraa veidaa)
|
|
Top of Page |
Powered by Sviesta Ciba |