-9kg 3 mēnešos

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
aleja @ 07:00 pm: Zupas ēšanas procesā, īpaši jāatzīmē svīšana. Šaubos, ka tai varētu būt kāda pozitīva ietekme uz svara samazināšanos, taču patīkami. Paēd un jūti, kā dvēsele līkmo. Brīžiem pat kāda asara notek. Tātad, vakariņās es ēdu dārzeņu zupu no vistas buljona (īsta, nevis kubiņu). Nopirku rimiņā broilera stilbu (nu to dubultkāju, kur ir arī gurniņš klāt), ieliku vārīties kopā ar sīpoliņu un nelielu burkānu, samizoju kartupeļus, padejoju, griežot kāpostus, pēc kādas pusstundas vistu izvilku ārā (zinu, ka vajadzēja vārīt ilgāk, bet man tik ļoti gribējās zupu, ne jau baisa izsalkuma dēļ, nē, dēļ veselīgas ēstgribas un lielās mīlestības uz zupām), un ieliku tur kartupelīšus, kāpostus, un saldētus dārzeņus (zaļie zirnīši, burkāni, tās zaļās pākstis, nezinu, kā sauc, un ziedkāpostus). Pavārīju, piešāvu klāt zaļos lociņus, drusku gaļas un ēdu gardu muti. Apēdu 2 šķīvjus...

Jāpaskaita tagad, cik es īsti apēdu. Lai gan domāju, ka nekas briesmīgs nevar būt. Pat ja pieņemsim, ka es notiesāju 500 kcal, kopsummā vairāk par 900 nebūs!

Bet mēli gan tomēr apdedzināju. Velns.

Upd. Aptuveni 300 kcal! Kopā pa dienu sanāk tikai 700!

Comments

[User Picture]
From:[info]teja
Date:December 4th, 2006 - 07:30 pm
(Link)
nē, es nesaprotu, kā to visu var saskaitīt.
[User Picture]
From:[info]teja
Date:December 4th, 2006 - 07:31 pm
(Link)
labi, es arī iešu tādu vārīt.
[User Picture]
From:[info]teja
Date:December 4th, 2006 - 07:32 pm
(Link)
ā, pašu vistu nedrīkst ēst?? jopcik. to es neizturēšu.
[User Picture]
From:[info]aleja
Date:December 4th, 2006 - 07:54 pm
(Link)
es ēdu arī pašu vistu, tikai bez ādas un ne visu, es vārīju ne tikai sev :)

saskaitu uz aci. nu vistu apmēram 100 g apēdu. kartupeļus skaitu arī. brukānus, kāpostus es gan arī skaitīju, bet var arī neskaitīt, jo tur baigi maz, no visiem tiem dārzeņiem labi ka kādas 50 kcal ir. maizi gan klāt neēdu.

brokastīs es droši vien ēdīšu biezpieniņu ar lociņiem.. mm...
[User Picture]
From:[info]aleja
Date:December 4th, 2006 - 07:55 pm
(Link)
Powered by Sviesta Ciba