Zuzannas domas - Atkal par ikdienišķo [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Atkal par ikdienišķo [4. Jun 2007|23:21]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Šitādā naudas trūkumā es dzīvoju pirmo reizi - ka 17 dienas līdz algai ir vairs tikai 10 lati, kas pats par sevi saprotams, pat pārtikas izdevumus nevar nosegt. Tāpēc saviem bērniem mācīšu nekad nepamest labi apmaksātu darbu, ja tas cits nav droši un pamatoti vēl labāk apmaksāts. Bet tajā pašā laikā es atkal izjūtu ģimenes rūpes par sevi - pagājušo nedēļu tētis atveda saceptās kartpupeļu pankūkas (daudz), rīt atkal māsa atvedīs kartupeļu pankūkas un vēl šo to, tāpēc cerams, ka līdz algas dienai vismaz paēdusi būšu.
Bet nu tajā pašā laikā jau gribas arī ar draugiem pasēdēt kaut kur kā ierasts un iedzert to kafiju par diviem latiem un negribas jau izrādīt, ka tie varbūt ir mani teju pēdējie 2 lati. Nu jā - tētis pagājušā nedēļā arī iedeva naudu, kas bija tā negaidīti, jo es jau sen esmu centusies vecākiem pierādīt, ka es lieliski tieku galā ar savu dzīvi un problēmām. Bet tikko tiek iedota nauda, ieslēdzas kontroles mehānisms un no manis tiek pieprasītas lietas, par kurām kādreiz varēju nesatraukties. Ai. Nu vispār vakar skatījos Brāli 2 un tā Daņilas saruna ar brāli un pēcāk ar to tizlo amerikāni, kur domas esence ir, ka nevis naudā ir spēks, bet patiesībā, mani mierina, bet maz.
Tagad ziņās skatos tos globalizācijas pretinieku protestus Heiligendamm apkārtnē un es atceros, kā pagājušā vasarā Kuldīgā daži no tiem aktīvistiem gribēja saaktivizēt arī latvju jauniešus doties uz turieni protestēt. Bet tajos protestos un vandāliņos ir kaut kas vilinošs, kas pat mani - visnotaļ kārtīgu un likumpaklausīgu pilsoni - nedaudz ieintreģēja. Lai gan tas viss tāds liels tautu draudzības festivāls vien ir - cik tur to tūkstošu jauniešu no dažādām vietām pasaulē sabrauc kopā, dzīvo telšu pilsētiņā, piedalās slepenās misijās - romaņķika. Bet mani kaitina, ka vēl nevienās ziņās neesmu dzirdējusi, ka tas vietas nosaukums tiktu pareizi izrunāts, bet nu bez vācu valodas pamatzināšanām jau grūti.
Labi zvēruļi, šī diena, kaut arī lielāko tās daļu es nogulēju, bija piedzīvojumiem un patīkamu mirkļu pilna. Ar labu nakti un sūtiet man pārtikas paciņas! :)
Linkir ko teikt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:4. Jūnijs 2007 - 23:36
(Link)
un es tieši gribēju kādu paaicināt šodien vakariņās!
From:[info]zuzanna
Date:4. Jūnijs 2007 - 23:46
(Link)
Nu re, bet nu uzminēt par manu bēdīgo materiālo stāvokli Tev neizdevās. Bet ir jau labi - šodien es apēdu vienu jogurtiņu un divas 11 santīmu vērtās nūdeļzupiņas. Labi, ka ir vēl tēja un kafija pietiekamos daudzumos. Un rīt jau ar māsas ierašanos atkal būs laba pārtika. Tagad plānoju, kā par Drogu 10 latu dāvanu karti ekonomiski iegādāties visas nepieciešamās saimniecības un personiskās higiēnas preces, jo tad, kad nav naudas, protams, beidzas gan šampūns, dezodorants un vēl veļas pulveris.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:5. Jūnijs 2007 - 00:00
(Link)
saproties, es vēl padomāju "varbūt cibā iepukstēt, lai kāds atnāk vakariņās". nekas dižs jau nebij, bet tīri gards sanāca pirmsalgasdienas ēdieniņš. ja man rīt neienāksies alga, tad būs tāpat kā tev. bet, ja ienāksies, varu aicināt pusdienās!
From:[info]zuzanna
Date:5. Jūnijs 2007 - 00:05
(Link)
Nu tad zini - tagad un citām reizēm - par labiem nodomiem ir jāziņo cibā! Tas varbūt neizglābs nevienu, bet nu kādu iepriecinās gan.
Bet paldies, rīt jau būs labi. Svarīgāk ir no piektdienas līdz pirmdienai izvilkt. Ja nu Tev tā nauda neienākas rīt, tad varu pacienāt ar kartupeļu pankūkām agrajās pusdienās, kas man konkrēti būs 12:00 pie manis mājās.
Vēl es varu cerēt uz māsas laipnību - ka viņa nopirks lētāku izlaiduma kleitu un atlikušo naudu ziedos trūkumcietējiem. Bet savukārt tāds naivums manā vecumā ir nepiedodams.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:5. Jūnijs 2007 - 00:36
(Link)
eu, nu es tev rīt padošu ziņu! cikos celies?
From:[info]zuzanna
Date:5. Jūnijs 2007 - 09:02
(Link)
Tikko piecēlos :)
From:[info]zuzanna
Date:5. Jūnijs 2007 - 10:37
(Link)
Tā pārtikas paciņa ir saņemta. Šodien ēdienkartē skābeņzupa un kartupeļu pankūkas. Tad padod ziņu, ja gribi uz 12:00 atnākt.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:5. Jūnijs 2007 - 10:50
(Link)
skābeņzupa - tas ir kārdinoši, bet man sirdsapziņa neļaus apēst tavu skābeņzupu, turklāt es labāk pacietīšos līdz pēcpusdienas ēdienreizei, jo šodien gara diena stāv priekšā. bet paldies! iesim pusdienās rīt? :)
From:[info]zuzanna
Date:5. Jūnijs 2007 - 11:04
(Link)
Es vēl nezinu, ko darīšu rīt pusdienlaikā. Man liekas, ka rīt teju visu dienu draud vazāšanās pa apģērbu veikaliem kopā ar māsu. Tā kā - novēlu, lai Tev naudiņa ieskrien bankas kontā šodien un rīt jau viss iet normāli. :)

hackers counter system