Zuzannas domas - I am freakin' beautiful in Turkey [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

I am freakin' beautiful in Turkey [29. Jun 2011|01:08]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ir te turku vīrieši, kuri nekādi nespēj iedomāties, ka ir kādi citi turku vīrieši, kuri mani neiekāro. (sick!) Bet nekas - aizbraukšu ka es uz Latviju, kur viss būs normāli, un kur gandrīz neviens mani nekad neiekāro un dzīve atkal ritēs savu mierīgo ritumu.
Bet kamēr man vēl ir 4 mēneši un 16 dienas Turcijā, tikmēr te vēl vajag paceļot. Šodien sarunāju, ka braucu uz Bursu nākamo trešdien no Stambulas. A tur ir tāds Ali, kuram gan ir draudzene, tāpēc visam vajadzētu būt tā labi un mierīgi, bet kurš man pirms 2 mēnešiem teica, ka lai tik es braucu uz Bursu un viņš man lidmašīnas biļeti nopirks un viesnīcu atmaksās un tā tālāk. Šodien, kad runājām, viņš arī teica, ka nopirks un tā, bet es teicu, ka nekādā gadījumā, un par sevi maksāšu es pati. (Un te nu es ceru, ka es to neteicu aizvainojošā tonī). Tad vēl šodien mans draugs (vnk draugs, ja), ar kuru mums vienā dienā ir dzimšanas dienas, teica, ka davai tiekamies Ankarā nākamnedēļ un tas izklausās pēc laba plāna - no Bursas uz Ankaru un tad jau līdz Gaziantepai būs tikai 8 stundas autobusā. Sounds like a plan. Bet Turcijā ar tiem plāniem ir kā ir, tāpēc es neko vairs droši netveru, bet visu uzskatu par jauku iespējamību, kas varbūt piepildīsies, bet varbūt nē.
Un vēl Stambulā satikšu Ata, pie kura pirmos gadus vienmēr paliku, kad biju Stambulā, un kurš nesen atgriezās no Polijas, un kuram tur palika latviešu draudzene, kas ir arī mana draudzene :)

Most of the time I love being here.
Linkir ko teikt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]guru
Date:29. Jūnijs 2011 - 09:32
(Link)
Ak skaistā Bursa :) Noteikti aizej uz mevlanu, kur derviši griežas katru vakaru no pl.8, uzbrauc augšā Inkajā pie vecākā Turcijas koka, uzstopē augšā Uludaģ kalnā (teleferik biļete man liekas pārāk dārga), pačilo kultūrparkā. Un ja izdodas aizdoies uz Mudanya un tuvējo pilsētiņciematiņu Zeytinburnu. Ļoti skaistas otomāņu mājiņas un forša mazpilsētas atmosfēra :)
From:[info]zuzanna
Date:29. Jūnijs 2011 - 10:14
(Link)
Mīļš paldies par ieteikumiem. Cik daudz laika man tam visam vajadzētu? 2 dienas?
[User Picture]
From:[info]guru
Date:29. Jūnijs 2011 - 10:29
(Link)
Jā, ar 2 dienām varētu pietikt. Ja ir iespēja dabūt kādu ar mašīnu, tad forši visu var izbraukāt. Ja, nē, tad jāpielāgojas autobusiem.
Uz Mudanju un Zeytinburnu var aizbraukt no rīta un pavadīt tur dienas pirmo daļu. Paēst, kādā no piejūras zivju restorāniņiem. Tad doties atpakaļ uz pilsētu un izstaigāt Koza Han zīda tirgu. Nav liels. Atmosfēra patīkama. Pie Koza Han ir viena maza tējnīca, kur vietējie vakarā pulcējas, paši spēlē insturmentus, dzied un dejo. Vietējie noteikti zinās ceļu rādīt.
Tad uz Inkaju dodas autobuss reizi stundā. Vislabāk doties vēl pirms krēslas, bet lai tu tur augšā būtu arī tad, kad sāk krēslot, jo paveras kolosāls skats uz visu Bursu. Tur ap to lielo koku ir āra restorāns, tāpēc var ieplānot vēlākas pusdienas.
Nezinu gan, cikos tagad krēslo Bursā, bet Mevlana laikam jāieplāno nākamajā vakarā. Jo pati meditācija ilgs ap 1h. Pēc tam tiek pasniegta tēja ārpusē dārzā. Un tad otro dienu var pavadīt dodoties augšā Uludag kalnā. Un lejā arī noteikti jāstopē, jo tā izdodas sastapt kolosālus cilvēkus, kas dažkārt aizved uz saviem restorāniem paēst vakariņas :)
Bet tev tur ir kāds pazīstamais, ja? Zinu vienu puisi, kas šobrīd iespējams varētu tur būt,,, Unsals. Viņš var palīdzēt ar Uludaģ, piemēram.

From:[info]zuzanna
Date:29. Jūnijs 2011 - 10:35
(Link)
Wow - super precīzi un praktiski ieteikumi! Milzīgs paldies.
Kā ir ar to stopošanu - es tur būšu viena - vai mani atkal automātiski neuztvers par krievu prostitūtu, ja es tur mēģināšu stopot?
Nu man ir Ali, pie kā es palikšu vai kurš man palīdzēs ar accommodation. Bet cik viņam būs laika ar mani ņemties, es nezinu. Tā kā varbūt vari iedot kontaktus vēl kādam, ko Tu tur zini. Plāns ir tur būt nākamajā trešdienā/ ceturtdienā.
[User Picture]
From:[info]guru
Date:29. Jūnijs 2011 - 11:00
(Link)
Es aizrakstīju Unsalam, kur viņš sōbrīd ir. Virņš pārsvarā ceļo kkur apkārt, tāpēc nekad nevar zināt. Kad tieši tu dodies uz Bursu?
From:[info]zuzanna
Date:29. Jūnijs 2011 - 11:02
(Link)
Nākamo trešdien, 6. jūlijā.
[User Picture]
From:[info]guru
Date:30. Jūnijs 2011 - 13:31
(Link)
oki. Unsals teica, ka visdrīzāk viņš būs Bursā uz to laiku. Vislabāk aizraksti viņa uz FaceBook https://www.facebook.com/home.php#!/unsal.gorucu .
Lai forš ceļojums :)
[User Picture]
From:[info]guru
Date:30. Jūnijs 2011 - 13:32
(Link)
Viņš ir tagad Stambulā un viņš saka, ka jūs abi variet kopā uz Busu stopēt, ja vēlies :) Nu vispā uzrakstii viņam.
From:[info]zuzanna
Date:1. Jūlijs 2011 - 22:40
(Link)
Baac, kaa es gribeetu ar vinju stopeet, bet es lielaas mugerenes vietaa panjeemu koferiiti un tas nav taa baigi praktiski prieksh stoposhanas :( Man bija chujs, ka vajag mugureni njemt, bet nu jau vairs neko.
[User Picture]
From:[info]delvira
Date:29. Jūnijs 2011 - 09:38
(Link)
esmu drosha, ka iekaaro ari latvijaa, tikai neko nesaka :)
From:[info]zuzanna
Date:29. Jūnijs 2011 - 10:15
(Link)
Nezinu gan, ņemot vērā, ka LV vīrieši ir mazākumā, tad viņiem vispār nekas nav ne jāsaka, vai jācenšās.
[User Picture]
From:[info]delvira
Date:29. Jūnijs 2011 - 11:31
(Link)
haha, ari fakts.
bet uzmaniba man vienmer bijusi ari LV, domaju ka tie 182cm dara savu jebkura valsti :)) tik, saprotams, LV uzmanibas izpausmju veidi gan savadaki, vai nu klusejoshie dziljie skati vai ar krievu djevushka djevushka un svilpiens! :D
From:[info]zuzanna
Date:29. Jūnijs 2011 - 16:25
(Link)
Nu es ar saviem 165 cm LV esmu normāla vai pat īsa, tad TR es esmu riktīgi gara. Un uzmanību LV man pievērš tikai iedzēruši vīrieši. Tā kā laikam neko labu tas par manu daili neliecina :D

hackers counter system