Zuzannas domas - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

29. Jun 2011|10:29

guru
Jā, ar 2 dienām varētu pietikt. Ja ir iespēja dabūt kādu ar mašīnu, tad forši visu var izbraukāt. Ja, nē, tad jāpielāgojas autobusiem.
Uz Mudanju un Zeytinburnu var aizbraukt no rīta un pavadīt tur dienas pirmo daļu. Paēst, kādā no piejūras zivju restorāniņiem. Tad doties atpakaļ uz pilsētu un izstaigāt Koza Han zīda tirgu. Nav liels. Atmosfēra patīkama. Pie Koza Han ir viena maza tējnīca, kur vietējie vakarā pulcējas, paši spēlē insturmentus, dzied un dejo. Vietējie noteikti zinās ceļu rādīt.
Tad uz Inkaju dodas autobuss reizi stundā. Vislabāk doties vēl pirms krēslas, bet lai tu tur augšā būtu arī tad, kad sāk krēslot, jo paveras kolosāls skats uz visu Bursu. Tur ap to lielo koku ir āra restorāns, tāpēc var ieplānot vēlākas pusdienas.
Nezinu gan, cikos tagad krēslo Bursā, bet Mevlana laikam jāieplāno nākamajā vakarā. Jo pati meditācija ilgs ap 1h. Pēc tam tiek pasniegta tēja ārpusē dārzā. Un tad otro dienu var pavadīt dodoties augšā Uludag kalnā. Un lejā arī noteikti jāstopē, jo tā izdodas sastapt kolosālus cilvēkus, kas dažkārt aizved uz saviem restorāniem paēst vakariņas :)
Bet tev tur ir kāds pazīstamais, ja? Zinu vienu puisi, kas šobrīd iespējams varētu tur būt,,, Unsals. Viņš var palīdzēt ar Uludaģ, piemēram.

Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

hackers counter system