Zum - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Jūlijs 23., 2004


[info]zum12:16
Nu ir laiciņš. Saldais krējums pārvēršas sviestā, purukrējuma stadiju tā arī nesasniedzis. Kam vajadzīgs salds sviests? Varbūt piešaut kakao?
Vispār esmu iemanījusies ēdienu ārā nemest, bet vakardienas saldēdiens podā nonāca gan :) Ja gribat savienot zemenes, greipfūtu sulu, želantīnu, mājas sieru un putukrējumu, nedariet to!

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba