|
Jūlijs 23., 2004
12:16 Nu ir laiciņš. Saldais krējums pārvēršas sviestā, purukrējuma stadiju tā arī nesasniedzis. Kam vajadzīgs salds sviests? Varbūt piešaut kakao? Vispār esmu iemanījusies ēdienu ārā nemest, bet vakardienas saldēdiens podā nonāca gan :) Ja gribat savienot zemenes, greipfūtu sulu, želantīnu, mājas sieru un putukrējumu, nedariet to!
|
Comments:
From: | murse |
Date: | 23. Jūlijs 2004 - 12:28 |
---|
| | | (Link) |
|
ak, jaa... tas ir no greipfruutiem droshie vien, tas putukreejums saraujas un uzreiz aiziet sviestaa
| From: | zum |
Date: | 23. Jūlijs 2004 - 12:41 |
---|
| | | (Link) |
|
Hmm, padomāsim trauki bija tīri un blenderis arī, varbūt rokas? Jā, rokas ar greipfūtu sulu :)
From: | murse |
Date: | 23. Jūlijs 2004 - 12:54 |
---|
| | | (Link) |
|
:))) kaut gan dažkārt gadās tāds slikts putukrējums, man ir bijis, ka uzreiz ne no šā ne no tā - sviests
laicinjsh tieshaam ir pabriesmiigs :)
| From: | zum |
Date: | 23. Jūlijs 2004 - 12:43 |
---|
| | | (Link) |
|
Saule, mākuļi, lietusgāzes. Drīz vajadzētu tropu miglai celties.
Viss izklausās labi. A pričom tur mājas siers, a?
| From: | zum |
Date: | 23. Jūlijs 2004 - 12:46 |
---|
| | | (Link) |
|
Ta recepte tāda :) Starp citu, zemenes vajadzēja mērcēt kampari, ko neizdarīju, varbūt tur tā vaina? Bet labi, ka neizdarīju, tad nu gan būtu žēl mest ārā. |
|
|
Sviesta Ciba |