Zum -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Jūlijs 23., 2004


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:16
Nu ir laiciņš. Saldais krējums pārvēršas sviestā, purukrējuma stadiju tā arī nesasniedzis. Kam vajadzīgs salds sviests? Varbūt piešaut kakao?
Vispār esmu iemanījusies ēdienu ārā nemest, bet vakardienas saldēdiens podā nonāca gan :) Ja gribat savienot zemenes, greipfūtu sulu, želantīnu, mājas sieru un putukrējumu, nedariet to!

(7 raksta | ir doma)

Comments:


From:[info]murse
Date:23. Jūlijs 2004 - 12:28
(Link)
ak, jaa...
tas ir no greipfruutiem droshie vien, tas putukreejums saraujas un uzreiz aiziet sviestaa
[User Picture]
From:[info]zum
Date:23. Jūlijs 2004 - 12:41
(Link)
Hmm, padomāsim trauki bija tīri un blenderis arī, varbūt rokas? Jā, rokas ar greipfūtu sulu :)
From:[info]murse
Date:23. Jūlijs 2004 - 12:54
(Link)
:))) kaut gan dažkārt gadās tāds slikts putukrējums, man ir bijis, ka uzreiz ne no šā ne no tā - sviests
From:[info]ex_sirke729
Date:23. Jūlijs 2004 - 12:33
(Link)
laicinjsh tieshaam ir pabriesmiigs :)
[User Picture]
From:[info]zum
Date:23. Jūlijs 2004 - 12:43
(Link)
Saule, mākuļi, lietusgāzes. Drīz vajadzētu tropu miglai celties.
From:[info]dzingla
Date:23. Jūlijs 2004 - 12:35
(Link)
Viss izklausās labi.
A pričom tur mājas siers, a?
[User Picture]
From:[info]zum
Date:23. Jūlijs 2004 - 12:46
(Link)
Ta recepte tāda :)
Starp citu, zemenes vajadzēja mērcēt kampari, ko neizdarīju, varbūt tur tā vaina?
Bet labi, ka neizdarīju, tad nu gan būtu žēl mest ārā.

> Go to Top
Sviesta Ciba