|
Augusts 29., 2017
14:51 Izvārīju boršču. Bietes vislabāk vārīt stundu, tad katliņu ietīt dvielītī un paturet, lai atdziest.
|
Comments:
bietes ideāli tvaicēt, kamēr krāsns kurās. Arī tvaicētas pupiņas ir baigā manta :)
| From: | zum |
Date: | 29. Augusts 2017 - 17:37 |
---|
| | | (Link) |
|
Kam ir krasns, tie tvaicē. Kam nav, tie vāra. Kāds jums laiks? Mums drausmīga žara.
Mums ir izteikts rudens. Vakar vakarā ārā bija tikai +16 :( Zied asteres, dālijas, gladiolas un no rīta viss bija miglā tīts, bet tādā, ka izstiepjot roku pirkstu galus vairs saskatīt nevar. Šorīt gan laiks rudenīgs, bet bez tās miglas. īstenībā nedaudz skumji.
| From: | zum |
Date: | 30. Augusts 2017 - 13:38 |
---|
| | | (Link) |
|
Nu, ja jums viss nāk ātrak. Mums joprojām žara.
Šodien ir nedaudz siltāk, bet tāpat - sarkanie toņi elpo pakausī... |
|
|
Sviesta Ciba |