Zum - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Decembris 31., 2014


[info]zum10:32
Jūs tik garšīgi rakstiet par visvisādiem kulināriem varoņdarbiem, ka man gandrīz kauns atzīties, ka esmu pagatavojusi apaļu neko. Redz kā latvju zeltenes tajos samaitātajos rietumos izlaižas. Stutēsim uz galda elektrisko grillplītiņu un cepināsim kartupeļus ar sieru un gaļu. Rakletes - nabadzigo šveiciešu ēdiens savos aizsākumos bija tikai sacepti kartupeļi ar sieru mazā panniņā. Tagad uz teflona vai akmens virsmas cep arī gaļu, krevetes, sēnes un ko grib. Lai pagatavotu tradicionalos Jaunā gada ēdienus vajadzīgs ilgs laiks, bet tie appēdas salīdzinoši ātri. Raklešu pagatavošana ir tikai produktu sagriešana, bet ēšana aizņem ilgāku laiku, jo tiek cepts, maisīts, eksperimentēts ar mērcem. Kopīgs ir tikai viens. Visi vienmēr pārēdas.

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba