vnk muld

« previous entry | next entry »
Mar. 31., 2010 | 05:18 pm

visu dienu pavadīju sagatavojot ntos variantus balvām - visas debeskrāpju idejas centos realizēt utt.
plkst 17:00 manas priekšnieces izsistais finansējums rokās, tūlīt jau viss būs gatavs - tik jāatrāda naudas maisam iecerētais.
plkst 17:03 naudas maiss domīgi skatās - nepatīk
plkst 17:04 priekšniece domīgi skatās un piekrīt - nav labi (man viņa tā neteica!!)
plkst 17:07 mēs beidzam apspriest ko varētu pielikt un ko nomainīt. piedāvāju pašiem papisties ar šo jautājumu.
plkst 17:10 naudas maisam radās doma - a davai tīrīgākā darbinieka balva būs no mūsu noliktavas OFS vai OO tīrīšanas preces!!! - mana priekšniece jau atkal piekrītoši māj galvu un vēl piebilst - jā tā ideja par tām balvām nebij laba patiesi!! (tikmēr es savā prātā - ja tu beigtu fantazēt un ņurkot citu pakaļās - dzīve būtu jaukāka)

pašās beigās es WTF?!

Ieskatos | iemuldēt | Add to Memories


Comments {6}

rediiss

vnk muld

from: [info]rediiss
date: Mar. 31., 2010 - 05:38 pm
Ieskatos

aaaarghhhh, to priekšnieci ar kurpi prasītos paklapēt! pašai savas domas laikam nav neviens pašas

Atmuldēt | Diskusija


muldēšana

vnk muld

from: [info]zeerava
date: Mar. 31., 2010 - 05:52 pm
Ieskatos

bij - bet tās idejas mana priekšniece pārvērta debeskrāpjos. +iņš viņai par to, ka dabūja lielāku nepieciešamo finansējumu tai idejai, bet tai priekšniecei domas mainās pa minūtēm - tad viņai viens prāta, pēc tam jau viņa ideju aizmet un prātā nāk citas un citas un citas. tā kā viņa ir ielīdusi dziļi augstākajā priekšniecībā tad akceptu viņa dabon, bet darītājs esmu es un neskatoties uz to ka padarīto atrādu vai ir labs - ja priekšniecībai kkas nepatiks, tā tiks nolikta un mēs ķeramies jau pie nākamās idejas.
šai uzņēmumā par normālu organizēšanu neviens neko nezin. projekta izstrādei man iedeva 36 h, pastiprināja visas šitās jezgas dēļ tikai pēc 5 dienām, bet visam jau jānotiek pēc 2. lab pirmais posms pārdzīvots - tagad noslēgums, bet atkal sākas haoss un tupā ideju dēšana!

Atmuldēt | Iepriekšējais | Diskusija


rediiss

vnk muld

from: [info]rediiss
date: Mar. 31., 2010 - 06:04 pm
Ieskatos

gospadji! skaidrs, domas ir, bet nestabilas :) es nezinu, kā ar šito cīnīties. no vienas puses, Lielā Bosa klātbūtnē nedrīkst iebilst tiešajai priekšniecei, jo tad tā ņems ļaunā, ka tiek apšaubīta viņas autoritāte. ir bijuši gadījumi. sekas - darbiniekam palūdz sākt meklēt citu darbu. a neko netiekt - pašam stress. :( ekhhh var tikai paklapēt pa plecu un teikt ommmmmm

Atmuldēt | Iepriekšējais | Diskusija


muldēšana

vnk muld

from: [info]zeerava
date: Mar. 31., 2010 - 06:15 pm
Ieskatos

cīnīties te patiesi nav ar ko un nav jēgas.
stulbākais jau tas, ka manis izstrādātais projekts bij apstiprināts no A-Z. viss idejās bij skaidrs utt. tāme apstiprināt - roku uz pleca man uzlika priekšnieks-nepriekšnieks-vadonis (it kā pats galvenais, vai ar ne - vēl ar vien neesmu to sapratusi) un pateica - super! man blakus bij mana priekšniece - viņas klātbūtnē es pamatoju visu pasākumu un piederumu nepieciešamību. viss bij lieliski!
tik šams kkur aizbrauca - priekšniece palika par šo projektu atbildīgā - nu tā kas rauga lai viss notiek, tik viņa pati jaucas iekšā kko štuko iet pie naudas maisa (ar kuru man domas jau sen nesakrīt un mēs to abi labi zinam - tāpēc viens ar otru dziļās diskusijās nelienam - respektējam otru) un prasa te vienai, te otrai, te trešajai idejai akceptu.
varbūt patiesi vnk es tam nederu un man vnk nesanāk.

Atmuldēt | Iepriekšējais | Diskusija


rediiss

vnk muld

from: [info]rediiss
date: Apr. 1., 2010 - 10:45 am
Ieskatos

par to nu es šaubos, ka nesanāk :) vnk nav dvēseļu tuvības ar kolēģiem. bet man liekas, ka tā ir diezgan svarīga lieta. tikko cilvēki ir apmēram uz viena viļņa, tā viss ir štokos. bet attiecībā pret tiem, ar ko nesakrīt gaumes, es, teiksim, mēģinu iemācīties tā otra cilvēka gaumi. nu, tādā ziņā, ka nevis piekrītu viņam vai strīdos pretī, bet iemācos, ka "šitā taisīt nav jēgas, viņam nepatiks". sāpīgais moments ir - cik ilgi tu spēj taisīt to, kas tev pašam īsti nepatīk. tas laikam individuāli, katram tas ādas biezums savādāks. ekh, turies, ko lai citu saka!!

Atmuldēt | Iepriekšējais | Diskusija


vnk muld

from: [info]petro
date: Apr. 9., 2010 - 03:30 pm
Ieskatos

Vot šitam piekrītu par visiem 100%. "cik ilgi tu spēj taisīt to, ko tu apzinies, ka ir pēdīgais sūds, bet turpini taisīt tikai tāpēc ka patīk tupam priekšnieķelim ar neklātienes izglītību, kurš par to maksā"

Atmuldēt | Iepriekšējais