Viena lieta, kas mani padara nejauki nīgru, ir LV ražotāju un meistaru neprognozējamā darba kvalitāte. Kaut vai Kūkdaru austiņas tepat Āgenskalnā. Piem. šodien - pilnīgi izcilas, trauslas, apceptas, cukurs nav žēlots. Tad tu nopērc tās kādu citu dienu - un pilnīgs mēsls, cukurs noskausts, kārtainā mīkla cieta un garšas nekādas. Nu pie velna, izdomājiet vai jūs esat garšīgo vai sūdīgo austiņu biznesā un vai nu maksājiet labajam cepējam/cepējai vairāk un atlaidiet sūdīgo vai arī otrādi. Citādi katru reizi bezmaz jāprasa nokost gabalu lai zinātu vai šodien pirkt nevienu vai desmit. Tas pats par Kroņa zirnīšiem - ja es pērku Bonduelle zirnīšus, es zinu kā tie garšos, cik cieti un saldi tie būs, bet ar Latvijas preci, nu johaidī, katru reizi kaut kas cits no burkas ar to pašu etiķeti.