- 30.3.14 09:24
-
"Augļos un dārzeņos ir ārkārtīgi daudz vērtīgu vielu. Tajos ir ne tikai šķiedrvielas, bet arī vesela buķete ar antioksidantiem, polifenoliem, antocianīniem, [...]"
Varu ar 100% drošību apgalvot, ka savā apzinīgajā mūžā pirmo reizi dzirdu jēdzienus "polifenoli" un "antocianīni". Kāpēc vispār žurnālistam būtu šādi termini jāpiemin, ka skaidrs ka neviens nezin ko tas nozīmē? Kāpēc speciālistam* vajadzētu šos vārdus vispār iepīt runā, ja skaidrs, ka auditorijai tie absolūti neko neizsaka?
_______
* Latvijas Ārstu biedrības valdes loceklis, Latvijas Kardiologu biedrības valdes loceklis, kardiologs, asociētais profesors Gustavs Latkovskis