- 2011.06.29, 12:22
- Pūres aukstā zupa (burciņā) ir īsta manta. Bet Spilvas aukstā zupa salīdzinoši ir sūds.
- 6 rakstair doma
- 29.6.11 12:24 #
-
mēs jau visu iepazīstam salīdzinājumā.
ir lietas, pret kurām sūds ir zelts gatavais - Atbildēt
- 29.6.11 16:26 #
-
šaubos, šaubos. arī pagatavošanas recepte spilvai jocīga: sajaukt burciņas saturu ar kefīru 1:1 (t.i., burciņa 500g, kefīru arī puspudeli). jo burkas saturs tāds pašķidrs.
savukārt Pūrei recepte: sajaukt ar litru kefīra. - Atbildēt
- 29.6.11 13:23 #
-
es laikam uztaisīju Kook (mājās vēl jāpaskatās).
Varu reportēt, ka salīdzinoši nekā pārsteidzoša (marinētas bietes ūdenī).
Ēst jau var (+ kefīrs + gurķis), bet varētu būt labāk. - Atbildēt
- 30.6.11 10:41 #
-
baigā atšķirība —
http://www.evielas.lv/lv/kategorijas/126/produkti/1028 un http://www.evielas.lv/lv/kategorijas/12 6/produkti/1177
Kāpēc pievienot, ja var iztikt bez? (un aukstā zupa ar kaltētām vistas gaļas granulām?) Varbūt pūrei tagad kaut kas jauns.. , bet
mēs vienmēr gāžam klāt 1 litru kefīra, neskatoties, kas rakstīts uz burciņas. - Atbildēt