Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[21. Feb 2013|09:14]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pārlasu virsrakstus populārajos masu apziņošanas portālos (apollo, delfi, tvnet) un mani regulāri pārņem vēlme tos nogānīt.
Piemēram šādi:

Virsraksts - "Antāne: RP nedalīs rīdziniekus pēc tautības, pārliecības vai sociālā statusa"
(http://www.apollo.lv/zinas/antane-rp-nedalis-ridziniekus-pec-tautibas-parliecibas-vai-sociala-statusa/554929)

Mans viedais komentārs - Kura partija un kādā veidā dala cilvēkus pēc tautības? Dala pa aplokiem? Pa aizgaldiem? Vai arī vienkārši pa (sastāv)daļām? Saki, pēc pārliecības nedalīsiet? Mana pārliecība vispār ir tāda, ka visas resnās kuces vajag salikt aizgaldā, lai ražo biogāzi no ēdienu pārpalikumiem. Nu, tāda ir mana pārliecība, lūdzu tagad atstājiet mani ne(sa)dalītu. Gribiet vēl komentāru par "sociālo statusu"? Labāk aiztaupīšu, iebāz, kundzīt, to savu statusu kādā tumšākā un dziļākā vietā.


... bet es šo vēlmi cītīgi apspiežu un komentēju tikai savā prātā. Ikdienā cenšos būt korekts čalis.
Linknopel mani

Comments:
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:21. Februāris 2013 - 12:05
(Link)
Kuŗa partija dala cilvēkus pēc tautības? Oh really, nevienu nevari iedomāties? Es varu vismaz divas.
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:21. Februāris 2013 - 12:30
(Link)
Es gribētu, lai to atbild vienas partijas pārstāve par kādu citu partiju. Ka tie un tie dala tā un tā. Tas būtu foršiņi.
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:21. Februāris 2013 - 12:43
(Link)
Tas nebūtu foršiņi, tā būtu kārtējā kašķēšanās un citu saukāšana par lohiem. Pēc tam, kazi, ar tiem pašiem lohiem vajadzēs strādāt kopā. Cik saprotu, paziņojums jau vairāk vērsts uz brāļošanos, nevis šķelšanos -- mēs varam salaist ar visiem, wink wink nudge nudge, you know what I mean, know what I mean...

Starp citu, baigi kustinoši viena sīka detaļa. Lai nu kāda būtu Mme Antānes polītiskā karjēra, viņa pietiekami daudz ir sasniegusi savā profesijā. Tāpat par neaprakstāmi resnu viņu arī nevarētu nodēvēt. Bet tomēr -- neskatoties uz nekādām citām viņas kvalitātēm, viņa, edz, pirmām un galvenām kārtām joprojām ir resnā kuce, kuŗai vieta aplokā. Salīdzinājumam -- kaut kā neesmu dzirdējis, ka Dombrovski daudzi sauktu par resno vepri, lai gan man ir aizdomas, ka viņiem abiem ir stipri līdzīgs ĶMI.
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:21. Februāris 2013 - 12:57
(Link)
Īsumā - es domāju, ka viņi visi labi izskatītos aplokā. Man nav ne jausmas, kas ir Antāne, man vienkārši ir noriebušies klišejieskie un glumie politiķu paziņojumi (tāpat, kā ziņu portālu pajolīgie rakstu virsraksti). Un šis bija labs glumuma piemērs. Rakstu es arī, starp citu, nelasīju.

Dombrovskim arī ir virkne jauku apzīmējumu. Prātā šobrīd neviens smukumiņš nenāk, bet, kad atcerēšos, tad iebakstīšu.
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:21. Februāris 2013 - 13:07
(Link)
Tough luck, šogad vēlēšanas, klišejiskie un glumie paziņojumi birs kā no pārpilnības raga. Kazi, mēļo, ka drīz pa ielām braukās trolejbusi ar Ušakova ģīmi virsū. Mašīnas žēl, bet aplam gribētos ietesties tādam trolejbusam sānos, zin kā, Ušakovam sejā iebraukt.
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:21. Februāris 2013 - 13:18
(Link)
Tāpēc jau es palēnām pāreju uz www.spoki.lv portālu.