Krustvārdu mīkla

A-periodic

Anna Marija Levi

A-periodic

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Presē/mēdijos valda tāds relatīvs klusums pirms vētras, jo visi kā sadeguši meklē exit stratēģijas? Manuprāt, to nav. Praktiski nereāli.
Saskaņā ar šo , punktu 2) var ierosināt nobalsošanu par jaunām Saeimas vēlēšanām, bet tas taču automātiski nediscardē iepriekšējā sastāva pieņemto lēmumu par Z. inaugurēšanu?
Kāds še nav dikti gudriņš?

Vispār, šad un tad žēl, ka mums nav urugvajiešu vai bolīviešu temperamenta. Šodien es esmu gatava iziet ielās.
  • (pat) temperaments un ieshana ielaas vinjiem nekad nav paliidzeejusi tikt pie normaaliem valsts vadiitaajiem, zakjiit :p
    • nuu.. saskaņā ar manu jauno laifstailu - ideālistisku un intelekta nenoslogotu optimismu - es iedomājos, ka bolīviešu temperaments un latviešu zemnieku pragmatisms mums līdzētu atrast balansu :)
  • Btw, es arī ieteiktu iziet ielās - šodien ir labs laiks pastaigai, patīkami ne-karsts un tā ;)
    • ņe nu kak bi da.
      Es esmu naiviņa, ja? Dikti bērnišķīga dumiķīte, cerot, ka struktūras jau procesē naš otver Čemberļenu?

      A laiks. Mani neapgrūtina vakardienas tropi. Pēc pavadītas vasaras NYC, pret šādu izklaidi kļūst imūns :)
      • Manam komentam nav nekāda politiska zemteksta, es tikai pasmaidīju par vārdu savienojuma "iziet ielās" dažādajām nozīmēm :) Un TNU un NP :)
        • ir ok. es arī nesajutu uzbraucienu, tik esmu flammīga un versmaini izsakos :)
  • man ir slikti
    • a ko darīt? nav padomiņa. Noziedoju stundiņu Satversmes un saistīto materiālu palasīšanai - huiņa voina. Man kā nespeciālistam tas šķiet neceļams. I.e. es šobrīd neredzu veidu, kā VZ varētu atstāt tur, kur viņš laikam tak piedien vislabāk - Duntes ielas korpusos.
      • (Anonymous)
        Ko ņemies? Par ko Tev ir kauns? Par to ka nesakarīgo vaimanātāju organizācijas (NVO), dzeltenās preses Kultūras balvas piešķīrēji (-lertes kdze), SC sponsori no V-pils, kuri konkurē ar citu tādu pašu V-pilnieku, SC sponsori no draudzīgām kaimiņvalstīm, amerikā auguši politologi un visa šitā varza ir aplauzušies? Jeb uz Tevi atstāj tik lielu iespaidu tas, ka arī virkne tīri sakarīgu cilvēku ir parakstījušies acinājumam balsot par Rubika biedru izvirzītu kandidātu? Jā. Tajā sarakstā ir daži cienījami cilvēki. Piem. Uldis Bērziņš, Vasks,... bet - lieliem cilvēkiem lielas kļūdas. Un ne jau par viņu politisko gudrību mēs viņus mīlām. Esmu tālu no domas, ka varas koalīcija ir šķīsta, bet VZ izskatās kā "īsts normāls cilvēks". Mūs laikos tas ir tik daudz. Es pagaidām dotu piesardzīgu 20-30% prognozīti, ka VZ vēl nepatīkami pārsteigs "savu" koalīciju.... :)
        • možka threadu saputroji - man nav kauns, kauns ir barbalai.
          ko es ņemos - da kakbi centos paskaidrot jau. Uztveru Z. ievēlēšanu kā maksimāli bezkaunīgu un cinisku 'vadīt valsti kā uzņēmumu' piemēru. Un nav svarīgas personālijas konkrētas - Zatlers tas ir Putnubiedēklis Miervaldis, runa ir par principu, ka šaubīgas reputācijas 'vadošie speciālisti' šiverē savā mazajā ķešiņā ar neinteliģentām shēmām. Un pārmaiņas pēc, nupat pilnīgi visos sargposteņos atrodas šiverētāju bodiji.

          Par 'lieliem cilvēkiem - lielas kļūdas' - nūuu, nepiekritīšu. I.e. tādi maldi, ne? Un vispār - kas ir liels cilvēks? Vienam tas ir Uldis Bērziņš, citiem - R. Pauls n whatsoever. Man ir vienaldzīga gradācija lielajos/mazajos; 'mēs būsim lieli tik, cik mūsu griba', ibio :)

          Piemēram, ja es pareizi iztēlojos šī anonīmā posta autoru, tad pamazām jāsāk kaunēties.
          • 2 korekcijas: pareizi jālasa 'Zatlers tas ir, vai Putnubiedēklis Miervaldis'; un

            2) paklausies rūpīgi tvnetā pieejamo VZ vakara interviju LNT ziņām.
            Uz jautājumu, kas būs pirmais/pirmie darbi, stājoties amatā, VZ skaisti pārsakās - 'mēs sāksim ar... ' un tad izlabo 'tas ir, es sākšu ar...'.

            Piebilde. Starp citu, pukstēt anonīmi patiešām ir ļoti ērti. Kad tā apdomā. Manu personību kļička identificē daudz plašāk, kā piem. vārds un uzvārds; taču lūk - pavisam gudrie ļaudis čarkst no aizproksija slēpņa. Bravo.
            • (Anonymous)
              Man vnk vlom atjaunināt akountu cibā. Nekādu tādu citu baigo apsvērumu nav :)
              • akdies... tomēr. Fck, kā muguras smadzene iesvilpās.
                inetnum: 80.23*.15*.0 - 80.23*.15*.255 kombinācijā ar iepr. inetnum ir diezgan unikāla kombene.
                • (Anonymous)
                  Kas tai muguras smadzenei ir svilpjams - netiku skaidrs. Bet tags 'mees buusim lieli tik cik ..' ir vietaa
          • (Anonymous)
            Ir starpība. Piem. avīžele Diena par šādiem gājieniem ir jāsoda - nepagarināt abonementu utml. Bet U.Bērziņa "kredīts" manās acīs pat ar tik drastiskiem gājieniem nav notērējams - turpināšu cienīt/lasīt/... Taču, kā zināms no gadījiena ar Mr. BG - arī lielie cilvēki spēj savu "kredītu" netalantīgi notrallināt. vajag tikai pacensties :)
            • naše revoļucionnoje djetstvo :)
              • (Anonymous)
                "Darbi jau nekad nebeidzas" (C) Aizstrautas k-dze telefonsarunā ar nu jau bezvēsts pronbūtnē esošo M.
      • es arī palasījos un man arī tā šķiet. reti sūdīga sajūta.
      • es apdomājos. tā kā likums paredz iespēju prezidentam pašam nenodot zvērestu, tad sagādāt valdim zatleram šo iespēju. diemžēl viņš jau ir paudis, ka turpmākajā laikā nebūs žurnālistiem tik pieejams.
        • :) viņš tak ir traumatologu karalis.
          • nu es gan nebiju domājusi tik tieši. dikti nenosvērts tipiņš tas zatlers, turklāt uzvedas kā skolēns eksāmenā - runā tikai to, ko iekalis galvā. nu, jā. ātri satraucas, nespēj loģiski atbildēt uz jautājumiem, netur spiedienu, aš gatavs apraudāties - ja žurnālistiem vēl būtu iespēja viņu pamasēt, pavilkt visādus mīlīgus faktiņus iz pagātnes ārā un tā...
  • man ir kauns. nu, tāds, mazliet jau ierastais, pēcvēlēšanu rīta kauns.


    • (Anonymous)
      jāpajautā autoram- kāpēc gribi iziet ielās?

      1.Pret Zatleru?
      2.Par Zatleru?
      3. Pret/par Valdošajiem?
      4. Pret Dienas jēlībām?
      5. Vienkārši ir iekšējs satraukums/pacēlums?

      Vispār jau tagad varēs IZIET diezgan labi!
      Par/pret geju propogandu.
      Par/pret rokkoncertiem.
      un tā.
      Ja nebūs paģiras un Dievs dos labu laiku, tad uz dažiem varētu aiziet.

      P.S. Bet vispār viss būs OK. Augsts amats atbildīgu cilvēku Ceļ. Strauji!
      Lai Dieva svētība un augsti amati mums visiem!!!
      • autors atbild: gribu iziet ielās, ne pret personu Valdi Zatleru. Bet pret Valdi Z. kā iebīdītu ķermeni-->sanāk 'iziet pret valdošo bezpreģēlu' : atb. variants #3, modified.
        Dienu nelietoju, jēlības līdz ar ko mani nesasniedz.

        Par manu dalību iepr. Saeimas vēlēšanās un atdoto balsi (paredzu šādu jautājumu) nevarēšu precizēt - vēlēšanu laikā akurāt biju reģionā bez vēlēšanu iecirkņa un laicīgi neparūpējos par biļetenu komplektu - so izpalika.
        Mani neinteresē dalība par/pret geju lietām - man [priekš sevis] tur viss skaidrs. Rokkoncertu jautājums kakbi arī ir atbildēts.

        OK būs jbk gadījumā. Jautājums tikai - kuram.
Powered by Sviesta Ciba