|
[Apr. 22nd, 2014|09:01 pm] |
bišķi gribas iesmiet un bišķi dusmīgi rūkt par tiem gatavošanas laikiem, ko raksta cetras sezonas. šitā jau nez kuro reizi iekrītu "sagatavošana 10 min" a es pa virtuvi šuriju 1,5-2,5 stundas. Nu labi, es neesmu profesionālis, bet nu ne jau arī galīgi tizla.
Prikiņ sagatavot visu priekš kaneloni 10 minūtēs? To pat ar 10 čakliem nēģerīšiem nebūtu iespējams izdarīt. |
|
|
Comments: |
Jaa, vinju sagatavoshanas laiks ir kosmoss.
| From: | halina |
Date: | April 23rd, 2014 - 11:31 am |
---|
| | | (Link) |
|
Man ir aizdomas, ka tur nav iekļauts sagatavošanās laiks, t.i. visa sagādāšana. Drošivien tikai makaronu vārīšanas laiks un raitas detaļu ievietošanas laiks. Vēl iespējams, liela daļa recepšu nekad nemaz nav izmēģinātas :)
Tas gan būtu baigais prikols.
| From: | halina |
Date: | April 23rd, 2014 - 04:53 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Nu ar to neizmēģinātību ir gadījies. Tikai nevaru pateikt kurā lapā tieši.
Ja neiečeko, tad gatavošanas vidū sāc brīnīties, kapēc vajag saldo krējumu, ja sastāvdaļās nebija pieminēts un kur lai bāž tos.. (te es neatceros, kaut kāds produkts palika pāri, jo aprakstā nekur nebija).
Un tā bija salīdzinoši vienkārša recepte, kaut kāda ābolkūka vai sacepums.
| From: | _re_ |
Date: | April 24th, 2014 - 09:53 am |
---|
| | | (Link) |
|
no insaideru info varu teikt, ka izmēģina gan, bet kļūdaini mēdz pierakstīt un publicēt tās receptes pēc tam. | |