sajūtu cilvēks - [entries|archive|friends|userinfo]
sajūtu cilvēks

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Apr. 22nd, 2014|09:01 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

bišķi gribas iesmiet un bišķi dusmīgi rūkt par tiem gatavošanas laikiem, ko raksta cetras sezonas.
šitā jau nez kuro reizi iekrītu "sagatavošana 10 min" a es pa virtuvi šuriju 1,5-2,5 stundas.
Nu labi, es neesmu profesionālis, bet nu ne jau arī galīgi tizla.

Prikiņ sagatavot visu priekš kaneloni 10 minūtēs? To pat ar 10 čakliem nēģerīšiem nebūtu iespējams izdarīt.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]udensroze
Date:April 23rd, 2014 - 12:37 am
(Link)
Jaa, vinju sagatavoshanas laiks ir kosmoss.
[User Picture]
From:[info]halina
Date:April 23rd, 2014 - 11:31 am
(Link)
Man ir aizdomas, ka tur nav iekļauts sagatavošanās laiks, t.i. visa sagādāšana. Drošivien tikai makaronu vārīšanas laiks un raitas detaļu ievietošanas laiks.
Vēl iespējams, liela daļa recepšu nekad nemaz nav izmēģinātas :)
[User Picture]
From:[info]vacatio
Date:April 23rd, 2014 - 04:50 pm
(Link)
Tas gan būtu baigais prikols.
[User Picture]
From:[info]halina
Date:April 23rd, 2014 - 04:53 pm
(Link)
Nu ar to neizmēģinātību ir gadījies. Tikai nevaru pateikt kurā lapā tieši.

Ja neiečeko, tad gatavošanas vidū sāc brīnīties, kapēc vajag saldo krējumu, ja sastāvdaļās nebija pieminēts un kur lai bāž tos.. (te es neatceros, kaut kāds produkts palika pāri, jo aprakstā nekur nebija).

Un tā bija salīdzinoši vienkārša recepte, kaut kāda ābolkūka vai sacepums.
[User Picture]
From:[info]_re_
Date:April 24th, 2014 - 09:53 am
(Link)
no insaideru info varu teikt, ka izmēģina gan, bet kļūdaini mēdz pierakstīt un publicēt tās receptes pēc tam.