Dialogi Ar Kādu Neprātīgo - deviņu pēdējā laika stāstu par sevi apkopojums [entries|archive|friends|userinfo]
simtgadīgsbērns

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

deviņu pēdējā laika stāstu par sevi apkopojums [Nov. 21st, 2009|12:39 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , , ]
[Current Mood |hā-hā-hā-mūd]
[Current Music |tv skaņas blakusistabā]

1) ja mācīšanās ir kā peldēšana pret straumi [kā saka ķīnieši/japāņi], tad es nevis esmu pārstājusi airēt un peldu pa straumi, bet gan airējos pret straumi kkur ļoti tuvu milzīgam ūdenskritumam un visa mana airēšana vnlg iet mīnusos, lēni, bet iet.. tāpēc tā vien gribas ņemt un padoties..

pati gan noraksturoju to kā vienu nobraucienu ar kalnu slēpēm, kur es jau sen esmu nokritusi un vnk kūleņu lejā ar vienu uz pusēm sašķeltu slēpi un laužot karodziņus uz sava ceļa. [un domājot about not hitting the trees]

2) morāli vsp jūtos kā koncentrācijas nometnē turēts ebrejs, jo es varu ēst, ēst, ēst.. un nevaru remdēt izsalkumu.. pat zinot, ka man jau ir slikti un iekšā vairs nekas nelien. un es runāju par garīgo ēdienu - like grāmatas un filmas. man trūkst visu laiku kkas. kkas svarīgs, bet es nespēju to atrast, tāpēc tik stūķēju iekšā visu, kas pagadās un prasu vēl un vēl.

3) ar To [savējie sapratīs] ir vēl sliktāk.. es varu atkal klausīties grāmatu, skatīties filmu, lasīt, skatīties video, intervijas, bet man vajag vēl un vēl.. un nekas mani vsp neapmierina ne mazākajā mērā.. kkādu dienu vsp t-adiktā gāju ik pēc 15 minūtēm, lai apskatītos, vai nav kas jauns [labi, ka šodien veseli divi].. bet fuck off. cik man no Tā ir slikti..

4) bet piekāst morālās vērtības. fiziski ir vēl sliktāk. es pieceļos un saprotu, ka man nav spēka izkāpt no gultas.

5) es knapi aizgrabinos līdz universitātei, pa ceļam apstājoties 3 - 4 reizes, lai dabūtu iekšā gaisu. man visu laiku ir slikta dūša un sāp galva [jau vairāk kā 3 nedēļas KATRU dienu]. es apstājos un elpoju kā astmātiķe. reizēm vsp liekas, ka nokritīšu ceļa malā un gulēšu. vai arī ir sajūta, ka braucu ar mašīnu pa pakalnainu vidieni un man ir motion sickness. nolaizu lūpas un elpoju caur muti - nelīdz.

6) regulāri domāju par pašnāvību, pasaules galu un to, ka jātinās no LV.

7) esmu viegli aizkaitināma, bļaustos, sūdzos, stresoju, lamājos...

8) gribas sākt smēķēt vai apēst tonnu šokolādes, vai sapirkties nealgīna kvantumus un slepeni lietot to katru dienu, kļūt atkarīgai un iepazīties ar kādu narkologu tuvāk..

9) bet viss iet uz labo pusi, jo izņemot vēlēšanos nomirt [saslimt ar to ukraiņu cūku gripas paveidu, kas atgādina spāņu gripu, kad tev sadeg visas plaušas un tu nomirsti] ir parādījusies vēlēšanās nokrist un nedēļu gulēt vnlg kur. [vai vismaz pavadīt 24 h zem segas..]
LinkLeave a comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]tihe
Date:November 21st, 2009 - 01:43 am
(Link)
7 no 9 sakrīt! :)
From:(Anonymous)
Date:November 21st, 2009 - 05:05 am
(Link)
tu neesi stāvoklī? ;)
[User Picture]
From:[info]sofia
Date:November 21st, 2009 - 11:39 am

this question always makes me smile

(Link)
noup. [ja nu tikai no vēja]

[bet mamma un draudzene man prasīja to pašu :)]