|
[Mar. 31st, 2021|01:44 pm] |
Es bez alkohola jau sekmīgi esmu noturējies 43 dienas un vēl atlicis nolauzt līdz svētdienai. Šinī sakarā es jau no marta sākuma lēnā garā veidoju savu gavēņa laušanas komplektu. Drīz būs pilna kaste, bet lieliskās ziņas ir tādas, ka vakar pamanīju, ka pārdošanā atkal ir parādījies Nurmes Pinefruit (jau kopš septembra to nebija sanācis sadzīt rokā). Tas pilnīgi noteikti ies kā pirmais. |
|
|
Comments: |
Ha, es arī nedzeŗu gavēnim par godu, bet kaut kā tā tagad grūti iedomāties, kā es atkal varētu sākt dzert. Nu kā tas tagad būs, ka es tā tagad ņemšu un sākšu dzert alkoholu. Ja varētu iet laukā dzert alu, būtu citādi, bet tagad izskatās, ka turpināšu nedzert vienkārši tāpēc, ka īsti nav patikas. Un patika tak tajā procesā ir viss.
Gaļas ēšanu arī grūti tagad iedomāties, bet gan jau tā aizies vieglāk.
| From: | zazis |
Date: | March 31st, 2021 - 02:58 pm |
---|
| | | (Link) |
|
jo ilgāk nedzer, jo absurdāk šķiet dzert.
a nespiest sevi lietot nevajadzīgus un amorālus produktus nav variants?
Ir variants, un arvien ticamāks. Neprasās vienkārši.
| From: | zazis |
Date: | March 31st, 2021 - 03:41 pm |
---|
| | | (Link) |
|
mhm, runā, ka zarnu mikroflora nosaka to, kas mums prasās, savukārt tā mainās atkarībā no tā, kas pie tās nonāk. gremošanas sistēmā esot vairāk neironu kā smadzenēs. kroč sarežģīti. | |