- 12.5.09 22:37
- Atvainojiet, pareklamēšu, nav žēl: http://www.rossini.lv/riga/riga.htm
l
Vakar bijām, viss ļoti garšīgi un par saprātīgām cenām. Dienas piedāvājums, 2 ēdieni par 3.90 arī esot normālā izmērā. - 16 rakstapiebildīšu
- 12.5.09 22:42
-
love me like you do
kas ar vīnu, ir tikpat foršs piedāvājums kā Da Sergio?
- piebilst
- 12.5.09 22:57
-
Es bijau aicinātās viesībās, tāpēc vīnu neizvēlējos, bet dzēru, ko dod. Un, ja ņem vērā, ka tas noteikti nebija no dārgākajiem vīniem, tad jāsaka - ļoti labs, garšīgs. Daudz izdzērām un arī no paģirām nebija ne vēsts.
- piebilst
- 12.5.09 22:48
-
O, Rīgā beidzot ir! Agrāk bija tikai Valmierā!
Tur ir FANTASTISKI garšīgi. Šķiet, pēdējoreiz ēdu liellopu gaļu siera mērcē, burrvīga bija. - piebilst
- 12.5.09 22:58
-
Esot apmēram mēnesi atvērts. Pirmdienas vakars - un bija pilns ar cilvēkiem.
- piebilst
- 12.5.09 23:01
-
Paldies, ka uzrakstīji, tiešām! Bez Tevis es nebūtu zinājusi, tā vieta tiešām ir tā vērta, lai tur ietu. Es pagājušajā nedēļā tur biju Valmierā, darba laiks darbdienās ir no 12, bet mēs to nezinājām un atnācām 11:20, bet tāpat mūs ielaida, visu sataisīja, gana operatīvi, čiabatas vai ka nu viņas tur rakstās, bija svaigi ceptas un uzreiz tika atnestas bez kaut kādiem jautājumiem, mērces sataisīja, tēja lieliska. Beidzot brīnums ir noticis, Rīgā ir tiešām lieliska vieta, kur paēst!!!
- piebilst
- 12.5.09 23:06
-
gan jau arī bez manis ar laiku uzzinātu. bet man vienkārši gribas, lai normālas vērtības nenogrimst šais paskarbajos apstākļos, tāpēc arī noreklamēju.
- piebilst
- 12.5.09 23:34
-
BNS: "Latvijas iedzīvotāji vairāk sākuši gatavot ēdienu mājās un šā gada pirmajos mēnešos iepērkas taupīgi, novērojuši aģentūras BNS aptaujātie tirgotāji."
- piebilst
- 13.5.09 01:55
-
Scandalo Calmo
izlasīju ēdienkarti. negribu izklausīties pēc īgņas, bet neieskaitīts.
"Zandarta fileja uz dārzeņu risotto ar saldā krējuma mērci" un averna/balzams aperitīvu sadaļā ir uzkrītošākie feili, turklāt ne vienīgie.
tādai tīrai itāliešu virtuvei rīgā, domājams, ir grūti izdzīvot. - piebilst
- 13.5.09 09:02
-
Nu, bet nevērtē kā itālis. Vienkārši garšīgi bija:)
- piebilst
- 13.5.09 09:09
-
Scandalo Calmo
jā, ticu.
man vispār krogu skepse uznākusi. tas laikam uz ēšanu mājās. - piebilst
- 13.5.09 20:55
-
šodien pusdienoju:
- baraviku krēmzupa ar trifeļu eļļu
- Argentīnas liellopa filejas steiks ar baravikām un grilētiem dārzeņiem
- mājas sarkanvīns
apstiprinu, ka bija garšīgi, un cena arī bija mazāka kā varēja sagaidīt. Steiks gan bija vidēji izcepts (neizceptā, asiņainā vietā - nudien, nezinu latvisko analogu "very rare" stāvoklim), taču sulīgs un garšīgs.
Pusdienu noslēgumā nāca kompliments no bāra - auksts un visādi citādi ļoti patīkams citronu liķieris.
Papildu bonuss par atrašanās vietu un gaisotni. - piebilst
- 13.5.09 21:00
-
grapa vai limončello kā "komplimentārais" uzdzēriens ir laba itāļu krodziņu tradīcija. bet ar steikiem Latvijā ir nelaime. ja gribi vidēju - prasi jēlu. ja gribi jēlu - nezinu... prasi neceptu?
- piebilst
- 13.5.09 21:25
-
Akurāt mans vērojums. Labi, ka ir vēl tāds Fabrikas restorāns, kur var dabūt liellopa tartaru. Nez, ir arī citi kādi?
- piebilst
- 13.5.09 21:33
-
fabrikas liellopa tartars man nepatīk. samalts pilnīgā putrā. kādreiz, pirms 10 gadiem, pulkvedī bija izcils tartars.
- piebilst
- 13.5.09 22:33
-
al tohme majoru bīčā. tartars (ir tikai no rītiem), ja ir, tad ir lielisks. Un kalmārs pildīts ar krabju gaļu vispār spārda dirsu
- piebilst