Thu, Feb. 2nd, 2012, 02:31 pm

Tipināt pāri Vantiniekam no rīta, tas bija jautri. Ja tas mani nepiebeigs, tad es vēl ilgi dzīvošu.

Nesen ieskatījos TV, tur kārtējie naudas kāsēji reklamējas. Diēta ilustrāted, saucas. Jauka reklāmas multenīte, man patika. Īpaši par tām burvīgajām un veselīgajām brokastīm. Sākumā tās sastāv no diviem ceptiem pautiem, bekona un maizes, bet nakamajā kadrā, kur sākas muldēšana par sirsnību vai kaut ko tamlīdzīgu (esmu skarbs mačo un tādus vārdus nezinu) veselīgās brokastis pārtapušas par pusmetru augstu makaronu kaudzi ar kaut kādiem tefteļiem pa vidu.

Šitādus ilustrētos diētistus vajag skarbi nosodīt un atteikties ielaist sabiedriskajā transportā. Tā viņu, es atvainojos, veselīgā ēdienreize (viena no daudzajām, vismaz piecām dienā, vismaz tā jamie mēģinās iegalvot) satur tik daudz kaloriju, ka aptaukotos pat maratonskrējējs aiz Polārā loka. Kur nu vēl ofisa tizlenis, kura lielākā dienas piepūle ir nobraukšana liftā no ceturtā stāva.

Nē, reklamējas. Štopējiet, mīļie, pierijieties līdz mandelēm un plaušu tūskai! Viss noslēpums ir iekš sirsnības un nesteidzības, aha. Alevtīna Vtriglotkižruščaja no Stirāniem arī ēda un re, notievēja, ka prieks, rekur autentiskas bildes! Pa kreisi luftbalons, pa kreisi modele no sērijas "Uņesjonnaja vetrom".

Fu!

Thu, Feb. 2nd, 2012, 02:52 pm
[info]unknown_entity

Nez, esmu pārgājis no 1 ēdienreizes 2 dienās uz 2 ēdienreizēm dienā un nometis svarā savus 8 kilo. Baidos, ka, ja ēdīšu piecreiz dienā, laukā varēs iet tikai bezvējā

Thu, Feb. 2nd, 2012, 02:56 pm
[info]sirdna

Pamēģini ēst reizi nedēļā?

Thu, Feb. 2nd, 2012, 02:57 pm
[info]unknown_entity

Parasti trešajā dienā nesaprotami reiboņi metas

Thu, Feb. 2nd, 2012, 02:58 pm
[info]sirdna

Tie ir toksīni, nāk pa ausīm ārā.