Tue, Mar. 15th, 2011, 12:20 pm

Kamēr avīzēs un citos mēdijos sludina par lietām, no kurām neko nesaprotu, tikmēr viss ir skaidrs un štokos. Tikko viņi sāk rakstīt par to, no kā es kaut ko tomēr saprotu, vienas vienīgas muļķības.

Un tā nav tikai ar mani. Esmu filmas Bucket List noskatīšanās procesā (Nikolsons ar Frīmenu laiž ārā garu onkoloģijas nodaļā, izdomā, ka vajadzētu pirms beigām drusku pajandalēt). Ceru, ka rīt noskatīšos līdz galam, ar ceturto piegājienu.

Tas nu tā. Filma kā filma, nekā satriecoša, bet nu tīri skatāma un tā. Bet kāds bargs kritiķis to filmu nolicis zemāk par pilsētas kanalizāciju un izlamājis ka vai nu. Kāpēc? Jo reizi 100 gados ir ieraudzījis ko tādu, kurā pats orientējas, tas ir, pats ir cīnījies ar vēzi un izbaudījis ķīmijterapiju, līdz ar ko atrod abu filmas varoņu sprigano rāpšanos piramīdā par visai neticamu esam.

Tue, Mar. 15th, 2011, 01:19 pm
[info]bozena

... jo galu galā tā jau dokumentāla filma (tāpat kā visas filmas ar Luiju de Finesu un Brūsu Villisu, tai skaitā Piektais elements), un kā dokumentālai filmai tai jāataino patiesību, un tikai patiesību. :)

Tue, Mar. 15th, 2011, 01:49 pm
[info]sissy

Nu, tas, ka cilvēks plātās ar gudrībām, uzsverot, ka viņš zina labāk, jo pats uz savas ādas to izbaudījis, vēl ir pieļaujami. :) Tak ir daļa cilvēku, kuri apgalvo, ka viņi zina labāk, lai gan ne nieka no tā nesaprot & tas tiešām var sadusmot līdz baltām pelītēm.