Pegijas · Lī · interjers

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
kopumā rāmie svētki beigušies ar minimāliem zaudējumiem - noslīkušu telefonu. ja pašā sākumā tas mazliet ērcināja, tad šobrīd, pēc 48ām bezsakaru stundām, atkarība sāk atlaist un ir doma eksperimenta pēc šo stāvokli pavilkt garumā.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
On 25. Jūnijs 2008, 11:27, [info]pikaso commented:
tā kā darbam neizmantoju savu telefonu, t.i., izmantoju ļoti retos un izcili spiedīgos apstākļos, par telefoncentrāli man tā arī nav nācies piestrādāt un kad savējo izmazgāju veļasmašīnā īpaši garajā programmā diezgan ilgu laiku dzīvoju pilnīgi mierīgi bez. pēc kāda laika apriebās, jo vairs nebija iespējams tik viegli piepildīt visādas ašās idejas.

atšķirība starp ir un nav bija tikai tajā, cik man pašai vajag. uzvarēja egoisms(?).

* * *
On 25. Jūnijs 2008, 11:49, [info]zilais007 commented:
..ak, laimīgais:) Es arī tā gribētu kādu laiku padzīvot, bet dažādu apstākļu dēļ (it kā būtisku, lai gan diez vai pie tādiem var pieskaitīt ģimeni un darbu) nevaru to atļauties. Tad nu es visu kompensēju ar regulāru telefona namberiņu mainīšanu - tā teikt, lai vismaz kaut kāda jautrība būtu, kad numuriņu mainīšanas akts paziņots vien dažiem cilvēkiem..
* * *
[User Picture]
On 25. Jūnijs 2008, 14:19, [info]juris_tilts commented:
Es atkal Kandavā Tevi izmeklējos, izūjinājos.
[User Picture]
On 25. Jūnijs 2008, 14:26, [info]simamura replied:
mjā, es noluņoju - sāku domāt, cik tehniski sarežģīti šoreiz turp nokļūt un tikt prom un kur es ar visu felli uz muguras vēl atlikušās dienas mētāšos utml, plus vēl komandas līderis arī netika un es to izmantoju par ieganstu. Vāji, vāji, es zinu :)
[User Picture]
On 25. Jūnijs 2008, 14:35, [info]juris_tilts replied:
Nekas. Vēl jau trīs posmi, varbūt iznāks izdzert kādu alu, pārspriežot distancē iegūtās veiksmes un neveiksmes. Es pēc braukšanas uzreiz vēl neesmu dzēris alu; taupos labai kompānijai.
[User Picture]
On 25. Jūnijs 2008, 14:57, [info]simamura replied:
pēc valmieras posma mēs viens otru uzkurinājām ar vīziju par norasojušu brenguļa kausu, bet kad atradām vietu, kur dod, nevienam negribējās. dzērām ūdeni un nerunājām.
[User Picture]
On 25. Jūnijs 2008, 15:02, [info]juris_tilts replied:
Es jūs visus saprotu.
[User Picture]
On 25. Jūnijs 2008, 15:30, [info]simamura replied:
stājies mūsu komandā :)
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry