klīstošais cilvēkbērns ([info]siixmeiteens) wrote 8. Jūnijs 2010, 19:02
viņš bija mans maijs... pāris dienas nesatikāmies, viņš nevarēja atrast man laiku un kad beidzot norunājām, ka tiksimies, necēla telefonu un neatbildēja uz īsziņām. un tad pēc 2 dienu klusuma atsūtīja sms: "čau! es uzskatu ka mums jāpārtrauc attiecības! es jebkurā gadījumā braukšu prom uz UK un tādēļ nav jēga kko turpināt! vēlāk tas būtu vēl nepatīkamāk! sorry!". tik vienkārši. bez atvadām. es viņam atbildēju, ka biju gatava ar viņu laist, bet... zinu, ka viņš vēl nav aizbraucis un arī visādi dīvaini gadījumi bija mūsu pēdējā tikšanās reizē.
lai vai kā - man Latvijā nu ir 2 reāli darba piedāvājumi [tautu mūzikas krogs, kurš vēl nav atvēries, bet būs vaļā 1.jūlijā un viens bufešu-restorānu tīkls, kurā biju uz pārrunām un, kur man atteica, bet manu CV ieraudzīja viena mana ex-padotā viesmīle un nu rīt jāgaida zvans no viņas priekšnieces, jo viņa esot par mani labus vārdus aizlikusi].
vēl jau viens bijušais skolasbiedrs un JS kompanjons, ar kuru pavisam nesen pavadīju laiku pie Daugavas [[info]scorpsei zināms kā A.Z. - nu tas, kuram vēl bračka G.Z.] piedāvā braukt ar viņu/pie viņa uz Holandi. grib mani precēt, pieņemot manu uzvārdu.
laiks rādīs kas un kā būs, bet garlaicīgi nav. un dikti nepārdzīvoju, vienīgi neizprotu. bet dzīve turpinās.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.