falter ego ([info]shiry) wrote on June 18th, 2009 at 04:10 pm
Lielisku pusdienu recepte - ņem lielo salātu bļodu, tajā sagāž sagrieztu kāpostu, rupji sarīvētus burkānus, sakapātus redīsus, apber ar šķipsnu sāls un saspaida, lai sulīgāki, tikmēr sagriež tomātus un gurķus un pieber visam klāt. Un tad - veselīga uztura piekritēji atkrīt spilvenos un tver pēc ožamā spirta - uzspiež pa virsu kārtīgu kleksi majonēzes (un ne jau liesās, salātu, bet gan kārtīgu Provansas majonēzi), samaisa un ēd nost.
Porciju daudzums - viena.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.