Aprīlis 22., 2012
| 10:49 Mans pēdējā laika lielākais sasniegums, tīri tā, priekš sevis - esmu iemācījusies dzert tēju un kafiju bez cukura. Cik reizes biju mēģinājusi izskaust cukuru no saviem dzērieniem, bet nenoturējos ilgāk kā pāris dienas, viebjoties no tā, cik negaršīgi. Izrādās, ka viss noslēpums slēpās faktā, ka vajadzēja izturēt viebšanos vien vairāk dienu, un tad laikam garšas kārpiņas aprod ar jaunajām garšām, un pēkšņi izrādās, ka tējai un kafijai ir pārsteidzoša garšu buķete, kad tā vairs netiek slēpta ar cukura šķebinošo saldumu. Un tagad man ir pilnīgi jauna pasaule, kurā es atklāju cik dažādas garšu nianses ir dažādām tējām, kafijām, lattēm utt. Un par to, ka there is no way back pārliecinājos pagājušonedēļ, kad draudziņš lika man paturēt viņa kafiju, kura bija sacukurota - eksperimenta pēc izlēmu pagaršot un gandrīz apvēmos, tik riebīgi salda garša! Tā lūk.
|
Comments:
Es jau sen dzeru kafiju bez cukura :) Ja kļūdas pēc gadās pagaršot ar cukuru - sajūtas tās pašas, kas Tev :)Un viss āķis tik tiešām ir pirmajās dienās - ieteicu darba biedrenei noturēties pirmās dienas un manā pulciņā ir par vēl vienu meiteni vairāk. :)
bet ir tik forša sajūta, ka esi nedaudz piespiedies un viss sanāk. es tagad visiem šito stāstu, cerībā, ka kāds cits, klausoties manī, arī pārstās, haha! :)
Es ar' tāds pats, jau gadus 15 cukuru nelietoju pie tējām vai kafijas.
Es it kā atmetu cukurus pagājušajā gadā, bet tāpat laiku pa laikam grēkoju, tā kā way back ir vienmēr :/
ok, es atzīšos, man šodien bija divas lattes ar cukuru, bet tas tikai tapēc, ka tās bija tik krēmīgas un putainas, un draudziņš blakus sēdēja ar kanēļa nodrupinātu kapučīno, un es nespēju atturēties :D
kā man patīk šādi ieraksti/stāsti! ka cilvēks aprukstaro pirmos iespaidus, kamēr pašam jau ta sir kaut kas tāds pierasts un 'meh'. man allaž ir cukura paciņa skapī,bet tā ir lietota tik reti,ka man parasti mājinieki visu 'izlieto', ka nesaprotu,kur pazudis :D
mjā, man arī skapī kādas trīs pakas cukura, bet es daudz ko cepu un ņemos, tā, ka noderēs. tagad tikai saprast kā mazāk cukura likt kūkās un cepumos. lai gan dikti saldas kūkas man sen jau vairs negaršo :)
| From: | liene |
Date: | 22. Aprīlis 2012 - 19:51 |
---|
| | | (Link) |
|
man šitais ir kaut kā periodos - kkad vidusskolas laikā dzēru kafiju tikai ar cukuru. tad pilnīgi neapzināti un nespeciāli pārtraucu likt kafijai cukuru. tagad lielākoties dzeru baltu kafiju bez cukura, bet pa retam - ar vaniļas cukuru pavisam nedaudz. ar tējām citādāk - melno dzeru ļoti reti un tikai ar kādu puskarotīti cukura, toties zaļā tēja ar cukuru vienmēr man ir likusies reti pretīga.
vaniļas cukurs izklausās kā laba ideja, būs jāpamēģina! melno tēju ir visgrūtāk dzert bez cukura, bet zaļā tiešām izrādījās ciešamāka bez saldinātājiem. |
|
|