Marts 18., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:47
Jau kuro reizi skrienot pārbaudīt cūkas cepeti cepeškrāsnī, satraucoties, ka tas apbrūnē pārāk ātri, bet gaļa vēl nav gatava, saprotu, ka beidzot ir laiks iegādāties gaļas termometru. Nost ar mūžīgo stresu un paniku, un sirds dauzīšanos, skatoties kā cilvēki atver mutes, lai ēstu manis pagatavoto gaļu, bet man tikmēr jāģibst bailēs, ka tā būs negatava vai pārāk sausa.

(3 piebilda | piebilst)

Comments:


[User Picture]
From:[info]f
Date:18. Marts 2012 - 15:23
(Link)
tak nogriez zemāku cepamtemperatūru!
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:18. Marts 2012 - 15:24
(Link)
domā es jau to neizdarīju?
enīvej, uzpleckāju pa virsu piku sviesta, mazliet vēl pacepu, nu jau uz galda dzesējās un gaida ēdējus. kā nu būs, tā būs. gan jau ar tārpiem pie dieviem neaiziesim! :)
[User Picture]
From:[info]dusk
Date:18. Marts 2012 - 19:27
(Link)
Vispār normāli cepeti taisot tāpat vislaiku ir jāčeko; nedaudz ūdens jāpielej, ja vajag. Sviests cepetī? Es tik zinu, ka tur smērēt var ar garšvielām, sabakstīt ķiploku.
master of procrastination -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba