Marts 18., 2012
| 12:47 Jau kuro reizi skrienot pārbaudīt cūkas cepeti cepeškrāsnī, satraucoties, ka tas apbrūnē pārāk ātri, bet gaļa vēl nav gatava, saprotu, ka beidzot ir laiks iegādāties gaļas termometru. Nost ar mūžīgo stresu un paniku, un sirds dauzīšanos, skatoties kā cilvēki atver mutes, lai ēstu manis pagatavoto gaļu, bet man tikmēr jāģibst bailēs, ka tā būs negatava vai pārāk sausa.
|
Comments:
| From: | f |
Date: | 18. Marts 2012 - 15:23 |
---|
| | | (Link) |
|
tak nogriez zemāku cepamtemperatūru!
domā es jau to neizdarīju? enīvej, uzpleckāju pa virsu piku sviesta, mazliet vēl pacepu, nu jau uz galda dzesējās un gaida ēdējus. kā nu būs, tā būs. gan jau ar tārpiem pie dieviem neaiziesim! :)
| From: | dusk |
Date: | 18. Marts 2012 - 19:27 |
---|
| | | (Link) |
|
Vispār normāli cepeti taisot tāpat vislaiku ir jāčeko; nedaudz ūdens jāpielej, ja vajag. Sviests cepetī? Es tik zinu, ka tur smērēt var ar garšvielām, sabakstīt ķiploku. |
|
|
|
Sviesta Ciba |