Marts 18., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:47

(3 piebilda | piebilst)

Comments:


[User Picture]
From:[info]f
Date:18. Marts 2012 - 15:23
(Link)
tak nogriez zemāku cepamtemperatūru!
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:18. Marts 2012 - 15:24
(Link)
domā es jau to neizdarīju?
enīvej, uzpleckāju pa virsu piku sviesta, mazliet vēl pacepu, nu jau uz galda dzesējās un gaida ēdējus. kā nu būs, tā būs. gan jau ar tārpiem pie dieviem neaiziesim! :)
[User Picture]
From:[info]dusk
Date:18. Marts 2012 - 19:27
(Link)
Vispār normāli cepeti taisot tāpat vislaiku ir jāčeko; nedaudz ūdens jāpielej, ja vajag. Sviests cepetī? Es tik zinu, ka tur smērēt var ar garšvielām, sabakstīt ķiploku.
master of procrastination -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba