Marts 18., 2012
| 12:47
|
Comments:
| From: | f |
Date: | 18. Marts 2012 - 15:23 |
---|
| | | (Link) |
|
tak nogriez zemāku cepamtemperatūru!
domā es jau to neizdarīju? enīvej, uzpleckāju pa virsu piku sviesta, mazliet vēl pacepu, nu jau uz galda dzesējās un gaida ēdējus. kā nu būs, tā būs. gan jau ar tārpiem pie dieviem neaiziesim! :)
| From: | dusk |
Date: | 18. Marts 2012 - 19:27 |
---|
| | | (Link) |
|
Vispār normāli cepeti taisot tāpat vislaiku ir jāčeko; nedaudz ūdens jāpielej, ja vajag. Sviests cepetī? Es tik zinu, ka tur smērēt var ar garšvielām, sabakstīt ķiploku. |
|
|
|
Sviesta Ciba |