saldumi iedvesmota beidzot pieķēros uztaisīt granola bars, tas ir, auzu pārslu batoniņus. biju apsolījusi sniegt atgriezenisko saiti par visu pasākumu.
nu tad lūk -
gaviles un fanfaras, saldumi, tas patiešām ir supervienkārši! es uztaisīju vairākus veidus (nevienā neizmantojot dateles, kas parasti ir standarta kopā saturošā lieta, bet vajadzēja bez, ja Tev šī sastāvdaļa nederēs, jo negaršo). reāli, viss, ko vajag, ir auzu pārslas, kaut kādi žāvēti augļi vai ogas (man vienā ir pīlādži, vienā kaltēti āboli, vienā rozīnes un žāvētas dzērvenes), kaut kādas sēkliņas vai ko nu kraukšķīgu gribas (es vienā iemetu kaņepju sēklas, vienā mazliet sasmalcinātu lazdu riekstu, un mandeles), un kaut kādu lipīgu saldu lietu, ja neliek dateles, var medu vai kādu saldo sīrupu (es gan liku vienkārši cukura sīrupu, jo tas bija tas, kas man skapītī bija :D). man, protams, vajadzēja daļu arī noglazēt, uzlēju daļai izkausētu melno šokolādi, daļai - pašizdomātu vegānisku "jogurta" glazūru, kurai gan nesanāca laba tekstūra, bet garšo jauki. tā ka - varam taisīt kādu granola bars darbnīcu, kad būsi atpakaļ! (:
taustiņi zied kā pelējums - Post a comment
let it always be known that i was who i am
cukursēne (saccharomyces) wrote on January 15th, 2017 at 10:44 pm
našķi