teci raiti valodiņa

«Gazprom piedraud ES nestāties ceļā tās plāniem izvērsties Eiropā»
Diena, 21.04.2006

kurš man paskaidros, kas ar to domāts?
Tags:

Comments

Eiropas savienība grib izvērsties Eiropā un Gazprom piedraud, ka nestāsies ceļā
Eiropas savienības cerības vējā?
isa buutiba:
Gazproms samera kativi sak ienakt Eiropas tirgu caur vietejam nacionalajam kompanija(iepekr vinju akcijas u.t.t). Shis pazinjojums paradijas tad, ka Briti aizliedza kaut kadas savas kompanijas apvienoshanos (laikam) ar Gazprom, vopsjim vinjs nevareja dabut to uznjemumu. tas vinjus pamatigi saniknoja un tie saka draudet ka aizies vispar uz austriem. Sauvukart papildus eiropas valstu nacionalajam protekcionismam vispar attieciba uz lielajam kompanijam eiropa valda totalas bailes nonakt pilniba krievijas energetisko resursu atkariba kuru sekas izbaudija Krievijas-Ukrainas krizes laika.
Tapec nevelas lai gazproms te bazh savu lielo trekno kjepu vinju nacionalajas kompanijas, tad jau bus pavisam dirsa jo ka mes zinam Gazprom=Krievija!!
ES vairak cer uz sadarbibu ar Kaukaza regiona valstim Vidusazijas valstim lai tikai apietu Krieviju..savukart Gazprom man skiet driz piegriezis skabekli ari te ES jo ljoti aktivi sledz sadarbibas ligumus ar sho valstim..ja atminja nevilj tad pavisam nesen atkal viena no Vidusazijas valstim nosledz lielu ligumu ar Gazpromu ka tikai vinjs var suknet tas gazi...
nu tas isuma viss...plashaku izklastu varbut velak pie alus kausa:D
k-mon. jautājums tak bija retorisks. ;)

un teikuma jēga, patiesībā, ir pilnīgi pretēja tam, ko tu uzrakstīji. es tak šūmējos par to, ka Latvijas lielākais laikraksts atļaujas pirmajā lappusē publicēt neloģiskus virsrakstus, kuru vēstījums ir pilnīgi pretējs rakstā paustajam.
nav brīnums, ka liela daļa cilvēku, kas sevi lepni dēvē par latviešiem, nespēj pareizā latviešu valodā (un vēl jo mazāk kādā citā) izteikt savu domu.
kmon vecit, tev jamacas gramatika, tad ja velies lai tavu tekstu saprastu ta ka tu to velies..es parlasiju tris reizes un neviena gala nesapratu ka tev ir pretenzijas pret Dienu:P
un visraksts man skiet ljoti atbilstosh, jo tieshi ta to zinjoja visi
manas pretenzijas pret Dienu bija skaidri un gaiši izlasāmas zemtekstā. ;P

bet visrsakstu es sapratu tieši tāpat, kā [info]dienasgramata - "Eiropas savienība grib izvērsties Eiropā un Gazprom piedraud, ka nestāsies ceļā" un nevis kā tu saki - ka izvērsties grib Gazprom, bet ES grib stāties tam ceļā.


piedod bet es to sapratu pareizak:))) tb atbilstoshak patieciba..
un dzilji po ka tu vai kads cits nemak lasit vot:D
tb atbilstoshak patiesibai:)
nu nu - es lasu kā rakstīts.
apgalvojuma bezgalīga atkārtošana nepadara to patiesu.

March 2013

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Powered by Sviesta Ciba