jukas

6dien man bija kārtējais kultūrpasākums. pēdējā laikā jau tas sāk kļūt par tradīciju. krogus un dzertuves pamazām nomaina muzeji un galerijas. vislabāk, kā jau jūs noprotat, man patīk dažādu pasākumu atklāšanas - parasti tie pasākumi ir bez maksas, nerti - man pieejamā laikā, un dažkārt var atrauties haļavno vināru. :)
nē, šoreiz tā nebija izstādes atklāšana. tik tāda liriska atkāpe (tautā saukta par verbālo caireju). un nu pie lietas. dažos vārdos.

izstāžu zālē «Arsenāls» joprojām apskatāma (un tautā mēļo, ka būs līdz 8.maijam) LMA Vizuālās komunikācijas nodaļas studentu izstāde Jukas. Dažādas instalācijas, video-darbi u.tml. pat nezinu, kā viņus pareizi lai dēvē. darbu daudz. divos stāvos. pie katra darba jāpavada kāds laika sprīdis, tāpēc izsdādei jāatvēl vismaz stundas divas.
es, kā jau pie sestdienas, nespēju laicīgi izčammāties un, diemžēl, ierados uz darbu apskati stundu pirms tās slēgšanas. tāpēc sanāca tik tāda izskriešana caur zālei. un otro stāvu tā ar neapskatīju. mazliet garastāvokli pabojāja vietējais personāls, kas jau dažas minūtes pirms pieciem visus apmeklētājus nikni dzina laikā. var jau viņas saprast - sestdiena, darbalaiks beidzas.. bet apmeklējumu nenožēloju. un iesaku citiem. :)

Comments

skaties tikai ka sava verbalaja caureja visas smadzenes neiztecini cauri:PP
centīšos. :P
nu skaties lai shiis paarmainjas veici tu pats arii iisteniibaa...


parasti ja paarmainjas ir kaada cita deelj (ne pasha) ar laiku var saakties visaada stulboshanaas :P
krogi un dzertuves jau aizmirstas netiek. ;)
njaa, man ar bija doma kaut kad taas jukas ieveerteet.
aizej. iesaku. tikai vajag tā nesteidzīgi. daudz laika paņem, ja grib visu noskatīties un izbaudīt. man sanāca steigā.
inteligents........
tak točno, komaņģir!
oo jaa, man ar dikt patikaas, plaanoju veelreiz apmekleet,bija mazs beebis liidzi taa, ka no apskatiishanas maz kas tika.ehh
es ar tā kā apdomāju par otrreizēju apmeklējumu. bet nez, kā sanāks.

March 2013

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Powered by Sviesta Ciba