neraža

jōpcik. vo nenospīdēja - no 4 rindā stāvošajiem tramvajiem izvēlējos vienīgo, kurš man nederēja (tobiš - 7-o). tā vietā, lai mani dažu minūšu laikā aizvestu uz mājām, šis mani veda ellē ratā kaut kur uz Maskačku. labi, ka laicīgi attapos un izlecu laukā. un, protams, dabūju kātot visu to gaisa gabalu uz mājām ar kājām. bet nu gan esmu siltumā un drošībā. un gatavojos līst migā.
saldus jums sapnīšus, tautieši un tautietes.

Comments

vot taa notiek kad nedzer maajas:D kaa es zoliidi labu gardu viskiju .. padzeros un padomaju pa dziivi
jā, taisnība gan.
a ko tu pie viskija ķērusies? rakstīji tak, ka nedrīkstot. ai, nu bet kas gan ir visi tie "drīkst" un "nedrīkst", ja reiz vajag un gribas..
nu kaas uznaaca besis ka es atllauju pret seviim vienam cilvekam attiekties kaa pret griidas lupatu.. nu i panjemu viskiju.. iedzeru .. padomaaju..nokonstateeju ka vinjsh i slims sadistc ar shizofreenikka ieziimeem un taa maghija ar ko vinjsh nodarbojaas nebuut nav balta un nodomaaju kaarteejo reizi man i "paveicies" ar cilveku kuraa saiemiileeties .. nu taa kaut kaa..
hmh.
maģija nemēdz būt "balta". vismaz manā pasaules uzskatā. es katrā ziņā no tādām lietām turos pa gabalu.
/ totirs viskijam gan mēdzu turēties gluži tuvu. ;P /
klau kaa tu domaa tas tachu i slimi kad es galvenais prasu lai vinjsh man izgriezh taadu smuku ziimeejumu uz muguru saucas - uroboross (chuuska kas iekozhaas pati sev astee ,simbolizee -simbolizee bezgaliibu, cikliskumu, gara nokaapshanu fiziskajaa pasaulee un aizieshanu no taas) njus vot un ka man pasaka oki .. a kad es saku ka tur man vajadzeetu laikam stiprus pretsaapju liidzeklus iedzert- nu tas varetu dikti sapet darbs ar skalpeli tach .. a shams pazinjo - ja tu dzersi pretsaapju liidzeklus es teev to ziimeejumu neizgrieziishu! - tas tach i slimi?????
nu tas ir mazliet jocīgi. a kāda viņam motivācija to prasīt?

ne gluži pa tēmu - a kāpēc gribi, lai tev viņu izgriež, nevis, piemēram, uztetovē?
njsu kaa vinjsh i vieniigais psihs kas to var labi izdariit - studejis mediciinu un ir ar labaam maakslinieciskaam dotiibaam.. a tas i spontaans leemums no manas puses .. izdomaaju ka to gribu:) un tetuveet tas nu nav prieksh manim .. tas i paaraak uzkriitoshi prieksh topshaa medikka .. gribaaz ko mazaak uzkriitoshu un retaudus i vieglaak likvideet peecaak ja sagribesies ..
a vinjsh i nedomaaja paskaidrot kaapec bez pretsaapju liidzekliem - taapec jau uzskatiju vinju pa psihu ..jo itkaa gudrs akadeemiski izgliitots cilveeks vajadzeja iebraukt tach ..
nu skaidrs ar to griešanu. neesmu gan redzējis, kā tas izskatās dzīvē.
njus tas ir taa ka griezums tike izdariits in subcutis tb zemaadaa a tur atrodaas saistaudi un taukaudi njus vot iisteniibaa diezgan biistams pasaaciens - var iegriest pa dzillu un tad jau var sanakt baigaa shmuce bet nu retas paliek sameeraa iespaidiigas dziist ja nav infekcija tikusi aptuveni meenesi .. kaa arii i iespeja izgriest vienk trafareetu ieksh cutis tb virsaada un uzbeert tur zilos graudinjus - vinji izeediis videji pa 1-2h liidz zemaadai bet nu tur jaabuut rihtiigam psiham lai to dariitu no taadam sapeem var pat noghiibt.. njus bet nu ja to izdariishu un man nebuus sakusies nekroze tur :P cerams:)) tad mosh kaut kad paraadiishu :)) ja tev nav nekas pret psihiem no cibas kas raada kaa izskataas izgriests ziimeejums uz adas:))
var kaut kur papeetiit shos griezumus?
nevar - es tikai zinu tiiri tehniski kaa to izdara :) un rezultaatu esmu redzeejusi arii bet nav tada albuuma kur tas viss buutu apkopots ..
khe... es ar kaut kaadu ru maakslinieku darbus esmu redzeejis... izskataas jau labi, tachu nezinaaju ka tik pinjkjeriiga taa padariishana...
nee nu oki es es vienk no mediciinas viedoklla uz to ksatos - protams var aiziet uz salonu kur dzhekinjam nav nemaazaakas sajeegas par inervaaciju un asinsvadu izvietojumu uz kkeremnja un var iztaisiit baigo shmuci .. taapec es tomeer uzticos cilvekam ar mediciinosko izgliitiibu
ok.
ui, tīri sarežģīta tā padarīšana izklausās. nē, nu sev es tādu neveiktu. tas toč.
bet parādi gan, kad būs gatavs. ;)
hihii, nez kā tu to dabūji gatavu...? Depo tevi redzēju, bet tad tu pazudi dikti un pavisam, tā arī pat nepasveicināju, eh, tu ļaunais. :D
hm, nu es vislaik biju. līdz 1:30. tad devos tā kā mājup.
tevi gan nepamanīju. noteikti būtu paraustījis aiz piedurknes. ;P
Hehe, mani, saproties, atpazīt grūti. :)
nedomāju vis. tik tur patušs bija, man ar redzi tā pašvaki. da vēl prāts ar nekāds skaidrais nebija.. ;P
TO es dabūju gatavu pavisam vienkārši - nepstījos, kas pa numuru tam tramvajam, jo "viņš izskatījās gluži kā 20ais" un parati 7ie no tās pieturas neiet. bet naktī jau viss ir savādāk. ;)
Neuzmanība, fui fui!
vistīrākā un muļķīgākā!
un par to es samaksāju pusstundu velkoties uz mājām naktī, sniegā un salā.
hmmm .. kur ta vakar taa biji?
buju uz Depo, uz [info]imants_daksis koncertu.
hmmm ...

un bij laps?

ko mani liidzi nepaaicinaaji?
man jau patika. :)
bet nezinu, vai būtu paticis tev.
pirmā grupa spēlēja līdzīgi Radiohed. dzirdēju gan tikai vienu viņu dziesmu (par vēlu aizgāju).
un Daksis, kā jau Daksis - spēlēja un dziedāja savas dziesmas visnotaļ emocionāli.
nedomaaju, ka tu zini, kas iisti man patiik muuzikas jomaa!

un tad saki uzreiz, ka negribeeji mani tur redzeet savaa kompaanijaa! :(
nezinu gan, tas tiesa.
bet tu atkal kaut ko sadomājies, kā nemaz nav. nav tak tā, ka es negribētu tevi redzēt savā kompānijā!
bet ja eju uz konci, tad aicinu cilvēkus, par kuriem esmu droši pārliecināts, ka viņiem patiks vai viņi vismaz labi zin uz kurieni iet. es kaut kā jūtos atbildīgs par cilvēkiem, kurus kaut kur aicinu, lai viņi labi justos....
aih!

nu ja ja ...
lai nu buutu!

gaadiigais atradies! :P
esmu arī. :P
:DDD
nez nez!
neesmu izjutusi
itin nemaz? :(
hmmm .. un tu vari pateikt kaadu konkreetu gadiijumu, kas man buutu jaaatceras ...

nju katraa gadiijumaa ne vairaak kaa citiem
man ir īsa atmiņa. :/
labi. varbūt labošos. :P
:DD
es jau to no tevis neprasu!

un vispaar! ...

me domaat . .. aih .. lai nu paliek ...
pateikshu citreiz
nu labi..
:)))
aiznjemts ljoti vakaraa?
man bija runāts satikties vakarā ar vienu cilvi. pēc darba. bet runāju jau pirms nedēļas. pārzvanīšu, vai nav izmaiņas norunā.
gribēji nākt ciemos?
satikt gribeeju, bet ja jau sen runaac, tad kaadu citu reizi....
satikties būtu jauki. es tev noteikti padošu ziņu, ja būšu pēc darba brīvs.
skaic..

March 2013

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Powered by Sviesta Ciba