Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

as i dream about movies they won't make of me when i'm dead -

Apr. 7th, 2011 10:13 pm

divi energjijas dzeerieni, divi banaani, vitamiinu salaati, un tik un taa, beigts un pagalam un bezidejisks. vieniigi, ka guleet tik un taa te iisti nevar, it seviskji, ja dveesele skaidra. ah, bring it on, bezjeedziigu bezmiega nakti, varbuut ap chetriem atnaaks muuzas un muudzji.
un veel jaavajaa kaads nevainiigs cibinsh, lai atnes man riit visu izdziivoshanas komplektu. nu tur acu tushu, zobubirsti un zekjubikses...

7 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]servo
Date:April 7th, 2011 - 10:29 pm
(Link)
tas būtu es, tas nevainīgais? kur tu vispār esi?
From:[info]penny_lane
Date:April 8th, 2011 - 12:38 am
(Link)
skolä... un te arii palikshu. nopietni. zobubirstiite ir vannasistabaa, tushai vajadzeetu buut kolonnas maisinjaa koridoraa...ja ir, tad panjem visu maisinju, ja ne... hmm...tad ir probleema. un zekjubikseem kaadaam vajadzeetu buut uz radiatora. tai chemodaanaa ar ir, bet diez vai tu gribi rakaaties. ja neatrodi nevienas zekjubikses, tad jebkurus dzjinsus vai garus svaarkus no chemodaana.

pretty pretty pretty pretty pretty please.
man jau taa gruuti.
From:[info]planeeta
Date:April 7th, 2011 - 10:53 pm
(Link)
Eeee, izklausās, ka Tev briest vētraina nakts....
From:[info]_re_
Date:April 8th, 2011 - 12:15 am
(Link)
man šķiet, ka redzēju tevi kādu rītu pa ielu ejam. nav svarīgi vai tā bija tiesa, man ļoti patika redzētais tēls - ar kustību, ar garajām kājām un kurpēm tajās, ar cigareti, ar skatienu tādu nedaudz samulsušu. un nav svarīgi tev pastāstīt. man gribējās
From:[info]penny_lane
Date:April 8th, 2011 - 12:39 am
(Link)
kurpees... nevareetu buut, ka kurpees. ja melnos mazos zaabakos, tad atziitu vainu. viss paareejais izklausaas pareizi=).
From:[info]_re_
Date:April 8th, 2011 - 12:57 am
(Link)
pirmīt rakstot gribēju papildināt, ka mazliet smagnējas. iepretim karmīnsarkanajam. tā it kā neļautu nejauši atrauties. formā eleganti. zābaciņi, jā, precīzāks apzīmējums.
From:[info]penny_lane
Date:April 8th, 2011 - 04:14 am
(Link)
tagad man jädomä kurä nez dienä man bija käjäs täs zekbikses, par kuräm tagad zinäshu, ka karmiinsarkanas. heh. jä, bet pareizi, tas tachu nemaz nav svariigi.