Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

as i dream about movies they won't make of me when i'm dead -

Feb. 8th, 2014 04:37 pm

pilnīgs čau. 2008. gada astotais februāris.

(..)rakstu iesniegumus kinoskolaam. nezinot, starp citu. nav ne jausmas, vai man piemiit talants. kino parasti nemeedz buut piektdienas vakaru hobijs 'uzblieziisim ashi vienu filmuci'... bet pie velna. es vareetu attapties shikaa agjentuuraa, tirgojot meeslus. jo talants paardoties man piemiit.
(..)
varbuut manaa vecumaa (jaa, jaa, atkal pati sev baazju aciis savu vecumu) ir mulkjiigi taa apgalvot. bet atkal un atkal zinu, ka ne gjimene, ne miilestiiba man nav un nebuus prioritaate. kas nenoziimee, ka reizi pa reizei noskaudiishu zeltenju mazaas jaukaas ligzdinjas... veel trakaak. papostiishu pa celjam, vien taapeec, lai sev pieraadiitu, ka shitaas veertiibas ir tik trauslas, tik balstiitas uz force majeure, ka iistaas lietas, iistaas ir kaut kur citur.

man nesen teica, ka es miileeshot savu beernu. dies, nedod, zeenu. jaa, es vinju jau miilu. un vinjam ir taads monopols uz visu, ko es vareetu dot, ka velna viiramaate, esmu jau tagad.

raganiigi. nekad, nekad man nebuus dziive, kur taa vien gaidiishu piektdienas vakaru, lai uz mirkli aizmirstu rutiinu. driizaak reizi pa reizei nezinaashu, kas par dienu. lai arii kur es buushu peec 10 gadiem, taa buus galeejiiba.

kaa tu taa vari?
es nevaru citaadaak. kraaju staastus. (..) it kaa pashtiiksminos. vai arii shaustu. viduscelja nav. zelts buus.


2013. gada astotais februāris
rakstu pieteikumus kinoskolām.
cilvēki nemainās. ar cilvēkiem reizēm notiek citi cilvēki, notiek tik ļoti, ka gribas mainīties. mainās. uz mirkli. cilvēki nemainās.

3 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]begemots
Date:February 8th, 2014 - 09:24 pm
(Link)
> varbuut manaa vecumaa (jaa, jaa, atkal pati sev baazju aciis savu vecumu) ir mulkjiigi taa apgalvot. bet atkal un atkal zinu, ka ne gjimene, ne miilestiiba man nav un nebuus prioritaate

http://failiem.lv/u/ymilnqt#/P/0
From:[info]penny_lane
Date:February 9th, 2014 - 12:25 pm
(Link)
man bija divdesmit divi. savukārt, sajust, ka tu neesi no tām, ko prec, un izdomāt, ka nah man to nevajag, varbūt tā nav pati sliktākā pašaizsardzība.
From:[info]begemots
Date:February 9th, 2014 - 01:59 pm
(Link)
Es tomēr teiktu, ka cilvēki ar laiku mainās.

Protams, parasti ne tādā apmērā, lai tie kļūtu pavisam citi cilvēki (no kā arī, piemēram, man būtu bail), bet attieksme pret dzīvi un prioritātes pa 10-15 gadiem var izmainīties gana stipri.

Droši vien, ja maļās pa vienu un to pašu labirintu un spēlē vienas un tās pašas spēles (šis nav uz tevi, bet in general), izmaiņas notiek lēnāk, bet tāpat pieredze dara savu.