Spītniece
14 February 2013 @ 05:31 pm
traka, traka pasaule!  
tā, aiz lielajiem rīta priekiem un trakās bizenēšanas, sagādājot mīļotajam dāvaniņu, pavisma aizmirsu jums, mani susļikiņi, pastāstīt par nakts piedzīvojumiem!

tātad, ir pl. 3:48 un saldi čučam pēļos, kad pagalmā atskan sprādziens, tad otrs - vispirms nodomāju, ka kāds trakais ar pirotehniku niekojas, bet nu kaut kādi skaļi tie sprādzieni! jau atkal slīgu miegā, kad atskan trešais sprādiens un pagalmā šķiet tāds pārāk gaišs. pieeju pie loga, bet tur (ha-hā (šoka emocija)) - pie pretī esošās mājas deg, pilnā sparā deg AUTO (nu, tā kā gangsterfilmās - visa, visa -- kā tāda lāpa)!

tas tik bija cirks - kaimiņi histēriski, halātos vēl tērpti lec iekšā notikuma vietai tuvējās mašīnās un kā aptrakušas skudras (kas saprotams) triec autiņus tālāk, cilvēki pielipuši pie logiem, lai gan sprāgst ik pa pāris minūtēm, ugunsdzēsēji piebrauc pēc minūtēm 10 un, pirms sākt dzēst, vēl kādu labu brīdi arī turpina skatīties, kā autiņš deg (šitas bija fascinējoši! jāatzīst, ka autiņš bija jau pa kādiem 85% nodedzis, līdz ar to faktiski neglābjams, bet nu tomēr - apdraudēta blakus esošā ēka un citi transporta līdzekļi, kas nu jau padzīti nostāk).

tāda, lūk, man nakstiņa padevusies! o_O

P.S. lieki minēt, ka no rīta smīkņājām par degšanas iemesliem, protams, neizpalika versijas nedz par aizvainotām sievām, nedz par iesaistītām naudas lietām - bu!
 
 
Garastāvoklis: oho!
Skan: SKRILLEX - BANGARANG (FT. SIRAH)