Spītniece
31 May 2011 @ 11:02 am
 
uh, kā man nākas sevi turēt rāmjos, jo gaļas mētelītis gribētu priecāties, dzīvot un vispār būt tikai laimīgs, bet problēmas tak ir ar to ķobi - depresīvot sadomājis.

Un es tiešām, goda vārds, izvēlos būt priecīga - katru rītu izvēlos būt priecīga, bet tas tik grūti nākas, kad sev jāieskaidro - tā nav tava problēma un tas tevi neskar, ka vairums strādā halturna, ka vairumam nospļauties, ka Tev pēc tam jāpārdara viņu darbs, jo esi perfekcioniste, šefam nospāluties, ka tev ir teju nodaļas labākie rezultāti, tas tik un tā nav arguments, lai uzvestos normāli. tā nav tava problēma, ka pasaule principā ir netaisnīga un cilvēki cūkas - vairumā, ne visi, citādi man nebūtu draugu. man ir draugi un vairāk kā vidusmēram. un tas ir labi, pie tā es pieturos, jūs esat mana klints, kas atgādina, ka viss jau nav tik slikti, kamēr turies savā mikroklimatā.

viss būs labi, šī nedēla beigsies un es aizbraukšu, es goda vārds aizbraukšu un izsliešos zaļā piemājas zālē, saulē, pie mammas, kas taisa garšīgākās brokasts ever, kas ir mans patvērums, lai arī ir pienācis laiks man kļūt par viņas patvērumu.

es to varu - tā taču ir tikai dzīve, nekas vairāk, ja jau varēju, kad naudas nebija, bija darbs un uni 6 dienas nedēļā no rīta līdz vakaram 4 gadu garumā, ar gulētām 5-6 h ikdienā (ziniet, tas ir maz, ja esi pūce, kam minimālais miega laiks ir 10h), intelektuālo darbu 14h dienā, ja tad varēju, tad kas tagad ko netikt galā ar štrunta dzīvi, ne? turklāt - katrs pa sevi tas vis taču ir tikai nieks, tikai tagad sakrājies vienā blīvā masā, bet to tak var izšķīdināt un dīlot ar katru štruntu pa viema un patiesība ar dažu labu štruntu var nedīlot vispār. ai, pai - mieru pasaulei un paiku Āfrikas bērneļiem!
 
 
Garastāvoklis: be positive, be positive
Skan: Florence and The Machine - Swimming
 
 
Spītniece
31 May 2011 @ 03:42 pm
 
nē, nu tiešām - vieglāk ir izderesēt žurkas un mērkaņēnus kā dažu labu srano kolēģi - elpojam, elpojam, elpojam - tā nav mana raize, tā nav mana raize, tā nav mana raize, tā nav mana raize...hmm, es šitam varētu noticēt pie kādas...ēm...miljonās reizes, bet nekas, nekas - tā nav mana raize, tā nav mana raize!
Tags:
 
 
Garastāvoklis: savācamies!
Skan: ventilators