Spītniece
23 May 2011 @ 12:10 pm
 
šonakt redzēju dīvainu sapni - dziļus, tumšus jūras ūdeņus, kuru vidū bija neta mobilo sakaru tornis, neta kaut kāds cits tornis kā metāla konstrukcija, kurā biju es un vēl 3 cilvēki (man šķiet Zan', Santech, kas neizskatījās pēc Santech'a un vēl vien čalītis, kuru pazinu, bet nezinu, kurš no paziņa loka tas bija domāts) un kur mēģināju pierunāt Santech'u nemest tādu atsvaru lejā, jo tas nogremdēs to sasodīto torni jūras vidū, naktī, tumsā, aukstumā, bet tā kā par kaut ko bija saškrobījis (bail pat rakstīt, bet man šķiet bija izlēmis sev galu darīt un visus nafig līdzi paraut), tad tomēr nometa un tas debīlais toris, protams, aizgāja pa burbuli. kaudze racionālu aprēķinu, cik ātri jāpeld prom, lai neparauj līdzi, tad platforma, ap kuru tusējām ūdenī, Zan' runāja par M., bet Santech bija visai priecīgs, it kā tas viss tāds baigais joks, bet man kaut ka'ds stress par rītdienas darbu. bļē - čo za hreņu!

man šķiet, ka man brauc jumts no tās sadzīves, plānošanas un visa pašai darīšanas, jo asociatīvi izskatās pēc manas dzīves. murgs, murgs, murgs.
 
 
Garastāvoklis: tfu, bļe!
 
 
Spītniece
23 May 2011 @ 03:32 pm
 
lai gan būtu žēļ, ja atstieptos, jo nu tomēr - jauns cilvēks un tā, un droši vien ģimenei tā ir liela traģēdija - bet kamōn! tāds pats kā visi pārējie mūsu deputāti, uz kuriem skatoties rodas asociācija vara = sile, pie kuras baroties, kā cūkām. neveinu, kurš būtu noliesējis, uzsākot amata izpildi, ar Katvīti priekšgalā neesmu redzējusi nekad.
 
 
Spītniece
23 May 2011 @ 05:29 pm
 
ai, ai, ai, ai - mani mīīe susļikiņi, turiet īkššķīšus un sūtioet labas domas, jo draudzenes sunīte, mana mīlule, ir pakļuvusi zem mašīnas un ārsti vecuma dēļ negrib taisīt operāciju laustajai locītavai - tad nu visi, visi sažmiedzma ačeles, lūdzu, un LLCD arī pieliek savus pūliņus, lai veseļojas un var saoperēt un nodzīvēt vēl kādu 5 gadus!

šņuk!
 
 
Garastāvoklis: želīgs