Spītniece
27 November 2010 @ 12:02 am
 
laikam jau tomēr jāatzīst, ka patiesībā gailmo, ja neskaita tos brīžus, kad nomāc.
 
 
Garastāvoklis: mēs esam, kas mēs esam
 
 
Spītniece
27 November 2010 @ 12:04 am
 
jā, un es esmu naiva, bezgala naiva - (par spīti visai savai dzīves bagāžai un naidam pret cilvēkiem) es joprojām klusiņām ticu labajam tajos. un tieši tāpēc morālās kategorijās gandrīz vienmēr saņemu dunci mugurā. un gandrīz saku tikai tāpēc, ka no tiem, no kuriem nav saņemti, nav saņemti tikai tāpēc, ka nav pienācis laiks vai temats/iemesls/joma, kuras dēļ būtu vērts iecirst dunci man mugurā. es saikdri apzinos, ka tas pienāks, bet tik un tā esmu gana naiva, lai ticētu labajam arī par spīti manai paranojai.
 
 
Spītniece
27 November 2010 @ 12:10 am
 
nakti-nakti, mani mazie susļikiņi - es zinu, ka jums sākas 5diena, ar ko arī apsveicu!
 
 
Spītniece
27 November 2010 @ 12:51 am
 
kāpēc cibiņiem ir maniakāla tieksme, nevis atbildēt uz jautājumu pēc būtības un satura, bet sākt runāt riņķī un apkārt par formu un apcerējumiem par šķietami saistītām tēmām, lai gan tas tā nav, jo neatbild uz pamatjautājumu? kāpēc mums ir tik daudz "gudri" dirsēju, nevis cilvēku, kas spēj atbildēt tieši - rīlī?!

nē, bet tiešām - gandrīz katrā kopienā ir vērojams, ka cilvēki nevis izvēlas kopienas piedāvāto "lietu" es pat teiktu konkrētu darbību(tur vai nu kaut ko nopirkt, vai pajautāt, vai saņemt par velt utt.), bet gan sāk apspriest formu, kādā uzrakstīts, apspriež lietu, kuru pārdod, vai par kuru jautā, bet tas taču ir tik otršķirīgi un nerisina pamatjautājumu. dirsēji! vai tad nevar objektīvi novērtēt zinu atbildi/interesē nopirkt un tad iesaistīties debatēs un ja neinteresē, tad PATURĒT MUTI! ai, kā mums patīk iebāzties svešās dzīvēs, vai tiešām pašiem savas nav gana krāsainas?!
 
 
Spītniece
27 November 2010 @ 12:59 am
 
un jā, fedram ir taisnība, mēs pārspriežam citu cibās lasīto, kas pēc būtības nav slikti, jo tas liek aidomāties par konkrēto tēmu, protams, nevaru nepiekrist (izcilais latviešu valodas dubultnoliegums, he-he), ka pārmērīga un pompoza pievienošanās tēmai droši vien nav pārāk produktīva, drīzāk būtu atzīstama diskusija par tēmas aspektiem, kas raisa domāšanu un attieksmes, BET (maģiskais bet) nepiekritīšu, ka sekss neko nemaksā vai tam nebūtu jāmaksā kaut kas (nu, šis nav tiešs citāts un ieraksta doma ir gluži cita, kā manis norādītais turpmāk), JO, manā skatījumā, katram katrs sekss kaut ko maksā, pat ja mēs norobežojamies no cilvēku tirdzniedzības, ķermeņa tirdzniecības u.tt., JO kāds drāžas pa labi un pa kreisi, lai gan kādā brīdī apzinās vai arī nē, ka tas maksā pašcieņu un kopības emocionālo kvalitāti, neatkarīgi no tā vai tas ir vai nav mērķis, un, protams, var banalizēt par mīlām un skaistām attiecībām un blā-blā-blā, bet tas, ko es gribu pateikt, ka sekss vienmēr kaut ko maksā ne vien naudā, graudā vai baudā, bet arī emocionālās un morālās vienībās, lai arī mēs sev par to varam neatzīties, tomēr tas tā ir.

vot, tā es domāju un iepūt man, ja vari! :P
 
 
Spītniece
27 November 2010 @ 01:14 am
 
kaķis apvainojās, ka jaucu viņa režīmu un neeju gulēt, kas to būtu domājis!
 
 
Spītniece
27 November 2010 @ 08:25 pm
 
man ir pārāk daudz tuvu cilvēku - Z-svētku saraksts sanāk pārāk garš!