Spītniece
14 May 2010 @ 12:13 pm
 
gribēju rakstīt, ka neviens mani nemīl! bet tā nav taisnība :), patiesībā teikums skanētu - neviens mani nemīl pietiekami. vot, tāda atklāsme. cilvēks ir egoistiskā būtne, tikai es ar to egoismu mazliet apdalīta. nē, nē - es nesaku, ka man tas nepiemīt, bet drīkstētu piemist vairāk. so, rezultātā - neviens mani nemīl pietiekami, but i'm so cute! wtf?
 
 
Garastāvoklis: bez-izteiksmes
 
 
Spītniece
14 May 2010 @ 05:12 pm
 
Cilvēce nav radības kronis, tikai mazohistu un/vai dročītāju bariņš!
 
 
Spītniece
14 May 2010 @ 05:14 pm
 
pa kuru laiku es paspēju šitā ieberzties - gan dzīves sadaļas gribu, gan vajag ir pārcēlušās uz mazohēšanas atvilkni, atvilkne "par šito uzdročījam" ir izsmelta, m?

nekas, ja apgreidošos, skatīšos uz savu diplomu un uzdočīšu! to pašu izveikšu, atbraucot no meitenēm un mērcējoties atmiņās par Grieķiju - vismaz hope so.
 
 
Spītniece
14 May 2010 @ 05:19 pm
 
lai visu iepriekšminētu izdarītu, būtu svētīgi izveikt i-neta un draugu/ģimenes celebātu vismaz līdz 20.05. kāja noteikti kādā brīdī paslīdēs, bet...bet kripatiņas gribasspēka un i can do it!
 
 
Garastāvoklis: hopeful
 
 
Spītniece
14 May 2010 @ 10:32 pm
 
ap maniem vecākiem ir tāds stōrijs, ka es nemaz nevarēju neizaugt par vienu nolāpītu romantiķi. bet tā kā tēvs bija idiots un visu pats sačakarēja, tad es nevarēju arī vienlaicīgi neizaugt par ciniķi. tagad, kad šamais ir labojies un kļuvis par supertēvu un lielisku cilvēku, man ļoti žēl, ka viņi nekad nevarēs viens otro atklāt no jauna, jo tagad viņi ir tie, kādi vienmēr ir gribējuši būt. jaunība ir traka lieta - reti kurš/a saprot, ko vajag un ko gribās, kur nu vēl prot to savienot.


secinājums - vīrietis pat dabūjis to, ko grib, visu pats sačakarēs. tas gan nenozīmē, ka es sievišķus uzskatu par zelta gabaliņiem.
 
 
Garastāvoklis: pārguruma aizdomas
 
 
Spītniece
14 May 2010 @ 11:40 pm
 
damn, damn, damn - vakarā, kad man ir iedvesma ķerties klāt md, man ir arī iedvesma gulēt - nāvīga iedvesma gulēt. tagad nesaprotu - ļauties vai spītēties un cerēt, ka pāries. vatesgalva.
 
 
Spītniece
14 May 2010 @ 11:48 pm
 
ir izņēmumi, kas apstiprina likumsakarību.

nevaru nepiekrist.