Par ķēķa lietām u.c. |
28. Apr 2009|11:41 |
A vakariņās būs cepta līdaka. :) Nezinu tik, kā un ko no tās iztaisīt - nu, tur garšvielas, marinādes, etc. Lai gan, ja tā labi padomā, līdaka (un arī zandarts) vislabāk garšo vienkārši tāpat - ar sāli un malnajiem pipariem, bez jebkādām izvirtībām.
Vakar bija ūberdiena - atbrauca sīkā māsa, izdzērām puspudeli dzeina iešķiebtā Martini ar ledu un izgājām ielās - divas nedaudz ieskurbušas jaunietes un zīdainis ratos. A vakarā pastrādāju sabiedrības labā, paskatījos hokeju un ... (ja ar O un sesku lielīties neskaitītos slikts tonis, es pastāstītu, ko es darīju, kamēr mūsējie iesita trešos vārtus, lai gan - "Кого ебет чужое ебля?" (c) pinjons )) |
|