The · Nightqueens · Game


31. Oktobris 2008

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Siltuma meistrars tu tū.
Pirms nu jau mēneša ar omu nolēmām, ka mājās otrajā stāvā ir nepieciešama jauna krāsniņa, tāpēc man tika uzdota misija pie tādas tikt.
Ar krāsniņu izskatīšanu un uzstādīšanu Latvijā nodarbojas firma siltumameistars, tāpēc devos pie viņiem ciemos. Apkalpošana laipna, puiši vismaz izskatās, ka cenšas. Izvēlējos krāsniņu, samaksāju naudiņu, iedevu viņiem savas koordinātas un gaidīju piesolīto meistara zvanu, kam vajadzēja būt nākamās nedēļas laikā. Nesagaidīju. Nākamajā nedēļā viņi tika pie epasta no manis kā arī pie zvana no manas omes. Uz epastu man neatbildēja un nomai solīja nākamā dienā, ka man piezvanīs. Zvanu nesagaidīju. Šonedēļ devos pie viņiem atkal ciemos. Pārdevējs sazvanījās ar otru meistaru, jo pirmais visu šo mēnesi esot bijis pārāk aizņemts. Pēc pāris stundām man meistars vārdā Aivars tiešām piezvanīja un teicās šodien no rīta piezvanīt un atbraukt paskaties kas un kā. Man neviens nav šodien zvanījis un meistars klausuli arī neceļ.
Visa šī dēļ es jūtos diezgan dusmīga un sabozusies. būs man tagad kārtīgi jāpaēd un jāiet lasīt tālāk Meistaru un Margaritu.
Mūzika:
Popļuka burbulīgā vārīšanās skaņa
* * *
Teātris
Jau trīs nedēļas oma darba dienas pavada slimnīcā uz apstarošanām, kas nozīmē, ka man jābūt mājās, lai visi kaķi būtu paēduši un apmīļoti. Darba dienās man nav laika darīt visādus mājsaimniecības un dārza darbus, tāpēc, kad oma atgriežas, uzreiz seko pārmetumi, kāpēc māja kā elle un nekas nav darīts. Tāpēc man nedēļas nogalēs liek tēriņu pa māju un dārzu kā arī ēst daudz vairāk nekā es to fiziski varu izdarīt.
Šodien man tika pavēlēts uz visu nākamo mēnesi kā arī uz aiznākamā mēneša sākumu neko vispār neieplānot - nekādu teātri, nekādus koncertus, nekādus citus pasākumus.
Ja man ilgāk par mēnesi būs režīms studijas, darbs, vergošana pa māju, tad ar mani labi nebūs. Tikai viena no manām daļām - Marija - spēj dzīvot pēc šāda režīma. Regīnai vajag sabiedrību un Aivaram vajag mākslu un skaistumu. Zvērs satrakosies un es uzsprāgšu. Visdrīzāk saslimšu vai aizbēgšu vispār no valsts. Vēlos arī savu laiku pavadīt kopā ar savu lielisko vīrieti, uz kuru es šobrīd jūtos nedaudz apvainojusies, bet gan jau tas drīz pāries.
Tags:
* * *

Iepriekšējā diena · Nākošā diena