The · Nightqueens · Game


Komentāri

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Teātris
Jau trīs nedēļas oma darba dienas pavada slimnīcā uz apstarošanām, kas nozīmē, ka man jābūt mājās, lai visi kaķi būtu paēduši un apmīļoti. Darba dienās man nav laika darīt visādus mājsaimniecības un dārza darbus, tāpēc, kad oma atgriežas, uzreiz seko pārmetumi, kāpēc māja kā elle un nekas nav darīts. Tāpēc man nedēļas nogalēs liek tēriņu pa māju un dārzu kā arī ēst daudz vairāk nekā es to fiziski varu izdarīt.
Šodien man tika pavēlēts uz visu nākamo mēnesi kā arī uz aiznākamā mēneša sākumu neko vispār neieplānot - nekādu teātri, nekādus koncertus, nekādus citus pasākumus.
Ja man ilgāk par mēnesi būs režīms studijas, darbs, vergošana pa māju, tad ar mani labi nebūs. Tikai viena no manām daļām - Marija - spēj dzīvot pēc šāda režīma. Regīnai vajag sabiedrību un Aivaram vajag mākslu un skaistumu. Zvērs satrakosies un es uzsprāgšu. Visdrīzāk saslimšu vai aizbēgšu vispār no valsts. Vēlos arī savu laiku pavadīt kopā ar savu lielisko vīrieti, uz kuru es šobrīd jūtos nedaudz apvainojusies, bet gan jau tas drīz pāries.
Tags:
* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.