...šodien vārīju trešo reizi mūžā, kā arī pēdējās nedēļas laikā (pirmoreiz - draugiem, otroreiz - meitenei, tagad - ģimenei) un, jāprotams, ka nu sanāca vislabāk - ne putra, ne par saldu - tolerance pret skābumu gan aug un arī rabarberu dārzā paliek arvien mazāk, bet ne jau katru maiju iemācos pagatavot savu bērnības mīļāko ēdienu, tāpēc, ja jau par kaut ko, tad vismaz par šo, jāie
Viss ir redzams
Virs zemes, debesīs un internetā
...šodien vārīju trešo reizi mūžā, kā arī pēdējās nedēļas laikā (pirmoreiz - draugiem, otroreiz - meitenei, tagad - ģimenei) un, jāprotams, ka nu sanāca vislabāk - ne putra, ne par saldu - tolerance pret skābumu gan aug un arī rabarberu dārzā paliek arvien mazāk, bet ne jau katru maiju iemācos pagatavot savu bērnības mīļāko ēdienu, tāpēc, ja jau par kaut ko, tad vismaz par šo, jāie