(bez virsraksta)

« previous entry | next entry »
Maijs. 15., 2011 | 12:01 am

Ziņkārības mākta šogad nolemju uzmest skatienu Eiropiskās vīzijas pasākumam. Tā kā man nav nekāda, [uzsveru nekāda] priekšstata par to, kas tajā varētu piedalīties, lielas cerības dzirdēt ko ausij baudāmu, nelieku.
Latvija, protams, starp šiem 25 izpildītājiem/grupām nav, un tas pārsteigumu nerada.

Tas, ka nesagaidīšu balsošanas rezultātus, ir vairāk nekā skaidrs, pacietība zūd jau pēc pirmā priekšnesuma. Somija.

Ja tam Igauņu meitietim būtu zaļa kleita! Zaļa – es nodomāju - un nevis rozā, es taču būtu sajūsmā. Tāds piegriezums kleitai! Tādai kleitai vienkārši nepieciešamas būt zaļai!
Turklāt, tās dekorācijas skatuvei - lieliskas. Fonā griežas butaforisks karuseļu rats, tas lielais panorāmas – baismīgi izgaismots, baismīgi skaists. Mīlu karuseļus. Mīlu to pasauli. Bet to jau esmu teikusi, un teikšu. Atkal un atkal atkārtošos.
Epizodiskie aktieri arī lieliski pārvalda savu mākslu.

Dāņi. A friend in london ar dziesmu ‘ new tomorrow’’. Melns apģērbs. Interesanta frizūra vokālistam. Atraktīvs bungu spēlmanis. Pievilcīgi ģitāru turētāji. Estētiski, lai neteiktu vairāk. Bet vai aizķēra mani tiktāl, ka šis dungojamais gabals – ‘’come on girls, come on boys, it’s your future, it’s your choice, it’s your voice, for the new tomorrow’’ – varētu saglabāties manā prātā arī pēc TV izslēgšanas nospiežot sarkano pogu uz pults? Maz ticams.

Par Franciju varu teikt vienīgi to, ka tas izpildītājs mazliet atgādināja Tomu. Jā, to pašu, kurš savu laiku pavada tādā stiklotā, stiklotā telpā.

Link | Ir kas piebilstams? | Add to Memories


Comments {1}

(bez virsraksta)

from: [info]kaukau
date: Maijs. 15., 2011 - 12:08 am
Link

es no visām [laikam jau no visām, arī no pusfināliem, jo youtubē bija kkāda pleiliste] līdz galam noklausījos 1
izpildītāju neatceros, bet it kā opera, it kā kas.. pārējais vnk neklausāms draņķis.

Atbildēt